|
2010-08-23 13:18
Odp.: olsztyn dancehallJeśli chodzi o Olsztyn to nie wiem czy znajdziesz zajęcia z dancehallu i tylko z dancehallu. Mogę Ci doradzić mimo iż nie jestem z Olsztyna, że Olsztyn to mega roztańczone miasto. I mogę Ci polecić szkołę tańca mistrzów Pavlovic. :) Są tam kursy z popingu, hiphopu itp. :) Ale jeśli się zdecydujesz na zajęcia z hip hopu to gwarantuję Ci, że będziesz tam miała dancehall na 100% u Rava. Mam nadzieję, że pomogłam :D |

jestem z malego miasta, zaczynam niedługo studia w olsztynie, i marzy mi sie zapisac na jakis kurs dancehallu lub do jakiejkolwiek szkoly gdzie mozna tanczyc dancehall. niestety nie moge nic znalezc, nie wiem nawet czy w olsztynie mozna cos takiego spotkac?????????? prosze o powmoc
Też bym się zapisała na dancehall w Olsztynie ale nie mogę nic znaleźć wątpię że istnieje szkoła w Ol gdzie uczą tego tańca;/
Zapraszamy na zajecia dancehall!! Odbywaja sie w poniedzialki o godz. 17.30 w budynku MOK Spichlerz przy ul. Piastowskiej 13 w Olsztynie(sala baletowa, II pietro).
Cena: 40zl/mc !!!
Wiecej informacji i zapisy pod nr tel. 790 605 775 lub mailowo na : biuro@timjurgin.pl
Szkola Tanca TIM Jurgin Dance & Art Studio zaprasza!
Zapraszamy na zajecia dancehall oraz latino solo! Pierwsze, bezplatne zajecia organizacyjne odbeda sie 10 pazdziernika w Galerii MOK Spichlerz (sala z lustrami na II pietrze): Dancehall - godz. 18.00, Latino-solo - godz. 18.30.
Pierwsze zajecia organizacyjne trwaja 30min. Kazde nastepne po 60min!
Cena: 40zl/mc (dot. dancehall'u) oraz 45zl/mc (dot. latino solo) za 1h tygodniowo (okolo 4-5 zajęć w miesiacu)
Wiecej informacji i zapisy pod nr tel. 790 605 775 lub mailowo na : biuro@timjurgin.pl
Szkola Tanca TIM Jurgin Dance & Art Studio zaprasza!
:DD wpadajcie do mnie ja was naucze tanczyc pozadnie dancehall:PP
Reggaeton taniec podobny do dancehallu hm również chciałam sie zapisac ale znalazłam tylko reggaeton ale jak się chciałam zapisac to grupa została usunięta bo było mało chętnych miała się ta typiara odezwac od tego tanca ale no jak widac od czerwca się nie odezwała:/// ;((
nie odezwała sie bo usuneła grupę z Rytmu prawda;] jeśli chodzi o kontakt z reggaetonem to prosze meil reggaeton_olsztyn@wp.pl
Jeśli chodzi o Olsztyn to nie wiem czy znajdziesz zajęcia z dancehallu i tylko z dancehallu. Mogę Ci doradzić mimo iż nie jestem z Olsztyna, że Olsztyn to mega roztańczone miasto. I mogę Ci polecić szkołę tańca mistrzów Pavlovic. :) Są tam kursy z popingu, hiphopu itp. :) Ale jeśli się zdecydujesz na zajęcia z hip hopu to gwarantuję Ci, że będziesz tam miała dancehall na 100% u Rava. Mam nadzieję, że pomogłam :D
ja też dużo szukałam na ten temat, także jestem zainteresowana ale jak na razie nic nie znalazłam...
Pobudzam watek do zycia na nowo, gdyz nie tez to bardzo interesuje i jestem hcetna!