|
~Pati
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |

Cześć.
Jestem z Krakowa i mam do was takie pytanko..
Gdzie ternujecie (w Krakowie) ??
Ja obecnie w Ananday, ale chce się dowiedzieć jaka atmosfera jest w innych szkołach tanca w krakowie i chce poznac wasza opinie :)
Sar nie jest swietna tancerka. Owszem na zajeciach jest dobra atmosfera ale sama atmosfera to za malo. Sar nie umie tanczyc. Pokazcie jej filmiki jakiejkolwiek tancerce i zobaczcie co powie.
Profil Sary (Sara?) na fb jest smieszny, bo pokazuje otwarcie cala swoja niewiedze o tancu. Ten jej "kacikl wiedzy o tancu" t sa wiadomosci przepisane z jednej, niezbyt dobrej ksiazki. Jak czlowiek juz troche tanczy to widzi bledy w tych informacjach. A ostatnio najbardziej mnie rozsmieszyl wpisa o tribalu haha Sara nigdy nie tanczyla ATS, uwaza ze jest niepotrzebny do tribalu i niezle jest za to kryrtykowana przez autorytety. A na fb pisze, jak to z ATS sie wywodzi fusion czysta hipokryzja.
A co tańczysz? Bo ja chodzę na taniec brzucha, uczy mnie Sara Damm i przyznam szczerze, że nie mogłam lepiej trafić jeśli chodzi o nauczyciela tańca. Po pierwsze jest świetną tancerką, a po drugie wprowadza bardzo miłą i przyjemną atmosferę na zajęciach. Jestem oczarowana zarówno tańcem jak i nauczycielką :)
A co tańczysz? Bo ja chodzę na taniec brzucha, uczy mnie Sara Damm i przyznam szczerze, że nie mogłam lepiej trafić jeśli chodzi o nauczyciela tańca. Po pierwsze jest świetną tancerką, a po drugie wprowadza bardzo miłą i przyjemną atmosferę na zajęciach. Jestem oczarowana zarówno tańcem jak i nauczycielką :)