Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Mów, mów, jeszcze skromność dochodzi do bogatej kolekcji Twoich zalet, Fifiku ... ;))
Oooo, tyranek z Ciebie wychodzi ... ? ;) Ja nie pozwolę sobą sterować ... :)
...hahaha...jaki tyranek ?...tyran !!!!.....;P
...to sie jeszcze okaże...ktoś musi...porządku pilnować....;))
Sobie przyznałeś tę rolę ?;) Naprawdę urzeka mnie Twoja pasja i aktywność poznawania, choćby przez podpuszczanie, to znaczy - przez prowokowanie tematami ... ;)
...a dlaczego nie zauważyłaś drugiej strony ,,medalu'' ?...dzięki tym prowokującym tematom...inni poznają mnie...;)...poza tym nikogo nie zmuszam do pisania...jesli ktoś ma ochotę , to proszę bardzo...;))...a jeśli ktoś nie ma ochoty, to zawsze może pisać sobie na zamkniętych forach lub na profilu...jak komu wygodniej...;))
Oczywiście, że nie zmuszasz, Poważny Interanauto ...! Ty nam pozwalasz ... ;P Fifiku, kusicielu, wpuszczasz temacik ... i aż korci, żeby popisać u Ciebie. Ironii nie wyczułam, jakbym mogła ... ? ;P
...już sam nie wiem czy dostałem teraz zje*ki, czy zachętę do tworzenia nowych tematów ?...:P
Fifiku przemiły, nigdy ode mnie nie dostałeś opr...., to był podziw dla Ciebie, naprawdę. :)) ;*
Sprawdź mnie więc, skoro masz wątpliwości, wesoły Awatarku ... :P :*
(Twój buziaczek był smakowity ... ;) )