O tak ! Na przykład chiński Wodnik . Zagadka dla otoczenia ; ma żółtaczkę czy leje wodę ? :)))
Albo Bambo Strzelec - wyedukowany wzrokowiec :)))))
Do Wodnika nie mam zastrzeżeń ... ale Strzelcowi należy się chyba większy szacunek ! ;(
Mówię o rodzaju męskim :)) Kochana , nie o Tobie :)) Znaki żeńskie nie podlegają dyskusji ......
A facetom trzeba się przyglądać ....... pod znakami mają znamiona :)) A te bywają męskie w dosłownym znaczeniu lub komiczne .....:))))
Widzę to bom Bliźniak ....widzę za oboje :)) - to taki mój zarozumiały punkt programu ....:))
P.S .Pamiętam ,żeś Strzelec .....:)
Dziękuję, w rewanżu ... ostragam Cię przed panami-Pannami ... mają dosyć krótki okres przydatności i gwarancyjny, najwyżej dziesięć lat ! Wiem o tym dobrze, na dwóch istotnych przykładach sprawdziło się w 100 % ... ;)
Ha,ha,ha - to znaczy ,że mam trzy "przeterminowane " przyjaciółki :) i kolegę - już bez gwarancji :((
Do czego ich używać ? :)) Ale w przyjaźni - są niezastąpieni .
Ja jestem swoją szefową ... wymagającą ale ludzką i sprawiedliwą ...wyskakuję na pół godziny na słoneczko, popracowałam na zapas ;) Dla Ciebie będzie niespodzianeczka, za pół godziny ... ;)
Miłego dnia :)
Chyba mnie oślepiło :)) Przecież powinnam wiedzieć o solidarności jajników :))
Kolesia podbadam :)) werbalnie .........
Życze udanego dnia :)) Siedzę w pracy i dumam . Szef pokicał po wentylator . Mam nadzieję ,że wybierze najlepszy a to wymaga selekcji :)) On Waga - więc nadzieja ,że zagrzebie się w jakimś markecie na dłużej .
Mogę deko pofolgować pracy ....zaparzyłam kawunię , włączyłam Złote przeboje .....:)))))
Kochana, przeczytaj mój post ponownie i tym razem uważnie, bo dotyczy przydatności PANÓW spod znaku pPanny, nie pań ... Do nich nie mam zastrzeżeń, pozdrów psiapsiułki ... :) Kolega też może nie utracił gwarancji ... jeśli nie jest całodobowy ... ;)
W ostatnim sondażu 100% odpowiedziało się za PO. Pytanie brzmiało:
-Wycierasz dupę PRZED czy PO?
:))))))))))))))))))))))))).........WSPANIAŁE..............:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Zapomniałam dodać ,że przy tej okazji należy zaśpiewać : "moja , mała blondyneczko " :)))