Kategorie: Styl życia / Kobieta
Forum: Czas wolny (2663 posty)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-03-18 14:43

Temat: Kosmetyki i takie tam.. (12 postów)
autor: ~renezaa
~renezaa
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2010-11-21 23:14 Temat: (12 postów)

Kosmetyki i takie tam..

Zastanawiam się czy warto chodzić do salonów kosmetycznych? ...bo teraz jest tyle kremów co jeden to skuteczniejszy. Producenci się prześcigają, żeby wymyślić coś nowego.

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~renezaa, 2010-11-21 23:14
    Kosmetyki i takie tam..

Zastanawiam się czy warto chodzić do salonów kosmetycznych? ...bo teraz jest tyle kremów co jeden to skuteczniejszy. Producenci się prześcigają, żeby wymyślić coś nowego.

zgłoś do moderacji
    • ~lilka507, 2010-12-12 00:30
      Odp.: Kosmetyki i takie tam..

Bardzo sympatyczny salon :) Dostałam w prezencie od swoich sióstr karnet „Piękna Panna Młoda” 2 dni przed ślubem. Czułam się jak księżniczka. Naprawdę fajne miejsce :)

zgłoś do moderacji
    • ~crazy_frog, 2010-12-11 01:33

Salon jest w Warszawie, nazywa się Galeria Odnowy. Mają swoją stronę internetową: www.galeriaodnowy.com Masz tam informacje na temat zabiegów, cennik itd. Mam nadzieję, że info Ci się przyda :)

zgłoś do moderacji
    • ~crazy_frog, 2010-12-11 01:32

Salon jest w Warszawie, nazywa się Galeria Odnowy. Mają swoją stronę internetową: www.galeriaodnowy.com Masz tam informacje na temat zabiegów, cennik itd. Mam nadzieję, że info Ci się przyda :)

zgłoś do moderacji
    • ~crazy_frog, 2010-12-07 15:08

Jeśli nadal jesteś zainteresowana mogę Ci dać namiary na bardzo fajny salon kosmetyczny, tylko, że w Warszawie. Chodzę tam od 5 lat i na pewno nie zmienię na żaden inny :) Mają bardzo dobre ceny jak na Warszawę.

zgłoś do moderacji
    • ~renezaa, 2010-11-24 23:15

Musisz mieć dobrą pracę, że stać cie na co tygodniowe wizyty w salonie kosmetycznym. Ogólnie to taka wizyta to nie głupi pomysł, strasznie mnie korci żeby chociaż raz pójść do jakiegoś salonu ale ceny mnie troszkę odstraszają :(

zgłoś do moderacji
    • ~crazy_frog, 2010-11-28 23:53

Niekoniecznie. Ja zarabiam 1500zł miesięcznie i mogę sobie pozwolić na wypad do salonu dwa razy w miesiącu. Mieszkam w Warszawie i tam jest dopiero drożyzna, ale znalazłam fajny salon, gdzie jest super i niedrogo :) Musisz znaleźć coś dla siebie.

zgłoś do moderacji
    • ~vicchi, 2010-11-28 23:34

Mam takie samo zdanie :) W dobrym salonie nie tylko Ci doradzą jakiemu zabiegowi się poddać, ale jakie kremy, toniki itp. stosować, aby twoja skóra zawsze wyglądała zdrowo i pięknie :))

zgłoś do moderacji
    • ~stjuu, 2010-11-28 23:19

Oczywiście, że warto! W salonach pracują specjaliści, którzy nie tylko doprowadzą twoja skórę do ładu ale i doradzą jakich kosmetyków używać. Wierz mi czytanie etykietek na kremach nie da Ci nigdy 100% pewności, że ten krem jest akurat dla Ciebie, bo może okazać się, że ma jakiś składnik który w połączeniu z innym spowoduje, że dostaniesz wysypki albo wyprysków.

zgłoś do moderacji
    • ~crazy_frog, 2010-11-21 23:41

Wszystko zależy od osoby, jeśli znasz się na kosmetykach i potrafisz innym doradzić więc myślę, że nie ma potrzeby chodzenia do salonów, ale trzeba być na bieżąco i niestety sporo kobiet nie ma na to czasu :( Ja własnie jestem jedną z takich kobiet, które mają jakieś tam pojęcie o kremach itd ale nie mam czasu dobierać i cudować z firmami. Kosmetyczka dobierze kosmetyk, zrobi zabieg no i jeszcze fajne się zrobi na duszy :) Ja chodzę do salonu raz w tygodniu i uważam, że to fajna sprawa.

zgłoś do moderacji