|
~Tomek
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |
2008-07-30 15:08
Temat: (13 postów)
Meble do pokoi oraz kuchniWitam chciałem się podzielić z forumowiczami ostatnim odkryciem jakiego dokonałem, mianowicie w Polskim internecie niema dosłownie nic odnośnie firm meblarskich w danych miejscowościach "co z tego że mam w pamięci jakąś firmę X , gdzie po przewertowaniu ich całej strony firmowej nie znalazłem ich w swoim mieście" Szukałem chyba z 2 dni i nawet jeśli znalazłem w swoim mieście jakieś firmy to ich ekspozycje są beznadziejne. Jedyną konkretnę stroną na jakiej mogłem coś znaleźć to www.archideko.pl mam do was prośbę jestem z Torunia czy moglibyście pokazać jakieś salony meblowe z tych okolic ?? Z góry dziekuję. |

Witam chciałem się podzielić z forumowiczami ostatnim odkryciem jakiego dokonałem, mianowicie w Polskim internecie niema dosłownie nic odnośnie firm meblarskich w danych miejscowościach "co z tego że mam w pamięci jakąś firmę X , gdzie po przewertowaniu ich całej strony firmowej nie znalazłem ich w swoim mieście" Szukałem chyba z 2 dni i nawet jeśli znalazłem w swoim mieście jakieś firmy to ich ekspozycje są beznadziejne. Jedyną konkretnę stroną na jakiej mogłem coś znaleźć to www.archideko.pl mam do was prośbę jestem z Torunia czy moglibyście pokazać jakieś salony meblowe z tych okolic ?? Z góry dziekuję.
Meble możesz kupić przez internet także , na www.hitmeble.pl swoje produkty wysyłają w praktycznie każde miejsce w Polsce.
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Nie lepiej kupić w meblowym sklepie internetowym np alvako.pl.
Nie lepiej kupic w skepie internetowym ?
też szukałam, nie ma, a strzeliła bym sobie parę mebelków na zamówienie