Piszcie jakie stronki internetowe według was sa najbardziej pomocne przy planowaniu podrozy, zakupie wycieczki itp. dzeki temu pomozecie zaoszczedzic innym troche czasu na serfowaniu w necie i przegladaniu tysiaca nieciekawych stron.
ja to się przyznaje że trochę świata miałam okazję już zwiedzić bo a to Meksyk, Egipt, Turcja i jeszcze parę innych superowskich miejsc a wszystko głównie z biurem ITAKA -wejdź sobie na stronkę- można znaleźć sobie naprawdę fajne oferty, wiem to po sobie i chyba najwyższa pora żebym i ja tam zajrzała, bo na jakiś mały wypoczynek to bym się z chęcią skusił, bo u nas pogoda za oknem dalej bez zmian
,
2011-08-08 18:47 Jeśli nie ma się weny ani siły organizować samemu wyjazdy to według mnie najlepiej jest ustrzelić sobie jakiś wyjazd last minute - bo taniutko. Czy wycieczkę czy wczasy. Zresztą w Itace zawsze można dokupić wycieczkę jeśli ktoś miałby dosyć leniuchowania na plaży i nie trzeba sobie głowy organizacją zaprzątać. :)
pogoda za oknem jesienią lepsza niz latem była ;) ja sobie w Itace wypatrzyłam Chorwacje na styczen, nie bedzie już takich tłumów co jest dla mnie bardzo ważne, bo lubie na spokojnie zwiedzać, bez pośpiechu :)
Jeśli ktoś chce na teraz to polecam Egipt za 999 zł: http://www.itaka.pl/wczasy/egipt/sharm_el_sheikh/hotel_corall_hills_resort_725.php?SEARCH_HOTEL[wyloty]=WAW&SEARCH_HOTEL[pokoje]=DBL&SEARCH_HOTEL[wyzywienie]=A
i można święta spędzić na plaży :) tutaj akurat jest Sharm El Sheikh ale Taba i Hurghada są w tej samej cenie :)
najlepiej jak ktoś nie ma konkretnych predyspozycji zaglądać na facebooka Itaki tam piszą o promocjach a i zawsze można podpytać. :)
ja zaglądam :) polecam też newsletter, zawsze ciekawe informacje przychodzą na maila :)
Cześć,
Szukam od kilku dni informacji jak tanim kosztem wybrać się z koleżankami na Ibizę. Jak do tej pory udało mi się znaleźć całkiem ciekawy serwis o podróżach z opisem wyjazdu na Ibizę
http://www.portalpodroznika.pl/myplace,1,Ibiza.html
Jak narazie to chyba jedyny taki portal, który mogę osobiście polecić.
Pozdrawiam Asia
ja z mojej strony moge polecic stronke holidaycheck.pl, bardzo pomocne narzedzie przy planowaniu urlopu
...ja osobiście za to polecam stronkę www.qtravel.pl która w odróżnieniu od powyższych znacznie bardziej ułatwia znalezienie oferty i to w krótszym czasie...jeśli chodzi o samą Ibizę znajdziesz tak kilka ciekawych ofert, a ich ceny uaktualniane są na bierząco...
Polecam serwis http://zanocuj.com/ Czytelna i prosta w obsłudze strona zawierająca ciekawe oferty noclegów z całej Polski.
,
2009-12-29 14:23 Mogę polecić sprawdzony osobiście serwis rezerwuje.pl dzięki któremu spędziłem wspaniałe chwilę z żoną w cudownym (i o dziwo niedrogim) hotelu w Sopocie :) Cała rezerwacja trwała kilka minut, a przyjemnością delektowaliśmy się całe 7 dni:)
Moja znajoma znalazła bardzo fajną ofertę ok-tours. Wysłała swoją córkę na obóz językowy do Londynu. Była bardzo zadowolona z usług tego biura. Bo dziecko nie tylko mogło miło spędzić czas ale też przy okazji podszkoliła swój angielski. A biuro specjalizuje się w wyjazdach dla dzieci także każdy rodzic ma pewność, że jego dziecko poza domem będzie bezpieczne i będzie miało fachową opiekę;)
ja już od dawna mysle o wycieczce na Cypr, podobno alfastar tez tam organizuje wycieczki. Moglibyście mi coś na ten tamat więcej napisac? może ktoś z was był na takiej wycieczce z tym biurem?
Ja nie byłam, ale tez chciałabym sie tam wybrac. Tak, alfastar ma w swojej ofercie wycieczki na Cypr - bo w te waakcje przegladalam ich katalogi. W tym roku bylam z Mama w Bułgarii, ale nastepne wakacje chcemy spędzic gdzieś dalej.
Chyba wszystko w AS "trzyma poziom" - nie sądzę żeby "na takiej wycieczce" było Ci z nimi źle. Ja byłem w Egipcie, ale jakbym chciał na Cypr śmiało bym leciał znowu z AS, bo mam dobre doświadczenia. Ładnie AS też jeszcze ceny trzyma, bo inne biura już "kryzysem" ceny ponoszą. Jakbym miał szanse na urlop, dawno bym umowę podpisał.
Na Cyprze z nimi nie byłam,a le w Egipcie owszem :) Wiec jesli jakies pytania to piszcie - postaram się odpowiedziec. ogólnie fajna wycieczka.
Polecam serwis z tanimi biletami do całej Europy www.mBus.pl
Witam! Polecam blog http://china.gradu.pl/ niezwykle pomocny przy planowaniu podróż po Chinach, ciekawie relacje, praktyczne informacje na temat noclegów, dojazdu i samych miejsc wartych zwiedzenia. Polecam również dla tych, którzy nie planują podróży do tego kraju, ponieważ dzięki temu blogu można poznać Chiny z punktu widzenia podróżnika!!
Bardzo proszę o wypełnienie ankiety na temat biur podróży, które oferują swoje usługi przez internet
http://www.moje-ankiety.pl/wypelnij/kwestionariusz/5110/
szczególnie zachęcam do wypełnienia osoby, które skorzystały z usług biur przez Internet.
Dziękuje z góry za pomoc, pozdrawiam
Kochani
mieszkam w Austrakii od 16 lat. z przylemnoscia zaprosze , ugoszcze ,i pokarze Australie, czekam na fajne propozycje. Chcialbym spotkac fajnych, ciekawych ludzi, z poczuciem humoru, z fantazja . Wiek, nie ma znaczenia. Sponsoruje cala wyprawe.;