Kategorie: Zdrowie i medycyna / O zdrowiu ogólnie
Forum: Lekarze nie chcą, albo nie potrafią pomóc mojej córce!!!!!!! (6 postów)
założyciel: etna1102 | moderator: etna1102  | data utworzenia: 2008-07-27 21:53

Temat: kiedy politycy-krwiopijcy (6 postów)
autor: ~bron
Liczba wpisów:
13
Na forum od: 2008-08-23
  zobacz wizytówkę
2008-08-23 21:17

Odp.: kiedy politycy-krwiopijcy

z całą pewnością przed wyborami bedą bardzo dla emerytów ,,współczujący"a i podwyżkę obiecają byle ich tylko do urn zaprowadzić...juz nie raz tak było więc pewnie i teraz bedzie podobnie..

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~bron, 2008-07-29 18:12
    kiedy politycy-krwiopijcy

zajmą się wreszcie podwyzkami i godnym życiem emerytów i rencistów a nie wycierają........buzie nimi?! dobrodusznych wujaszków juz nie potrzeba!

zgłoś do moderacji
    • ~doradca987, 2011-07-24 22:26

Witam !!!!

Napiszę to, co najważniejsze w tej polskiej polityce, a będzie to powszechnie istniejący pogląd na te sprawy.

Tu u nas w Polsce, to powinno być tak że, czy to PO rządzi, Czy PIS, czy PSL, to powinni rządzić wspólnie z innymi partiami, a nie sami. Czyli np. PO z PSL, PIS z PSL, PO z PIS ? i tak dalej, bo w Polsce jest za dużo biednych posłów ,polityków, sędzi i urzędników, a ci chcą się wzbogacić - to jest niby naturalne.

Więc nie może mieć jedna partia znaczącej przewagi i sama rządzić. Głosujcie tak, by te partie kontrolowały się nawzajem, a napewno będzie w Polsce choć trochę sprawiedliwiej i lepiej !!!!!! Czyli nie głosujcie na tą partie, która ma obecnie przewagę w Sejmie. Tak sprytnie należy myśleć przy głosowaniu, bo ostatnie 20 lat rządzenia pokazuje, że nie można ufać nikomu, a zwłaszcza SLD, bo ci już dawno się skompromitowali - zbyt skostniałe układy.

zgłoś do moderacji
    • barbeqiu1 , 2008-09-27 20:13

Pewnie nigdy.Mnie bardzo podoba się pani posłanka Bańkowska.Gdyby była trochę wyżej to napewno

byłaby jakaś poprawa.W tę panią wierzę,oglądałam jej wystąpienia w Sejmie.Ja już chyba nie doczekam

się żadnej zmiany na odrobinę lepsze.Nie stać mnie na wykupywanie wszystkich leków poprstu tabletki dzielę

nie na pół tylko na ćwiartki.

zgłoś do moderacji
    • Foxyfire ***, 2008-08-11 15:54

Myślę, że kiedy sami będą takimi emerytami, to spojrzą zupełnie inaczej na tę sprawę. Wtedy jednak będzie już zdecydowanie za późno, a oni będą się cieszyć swoją bogatą przeszłością.

Oni nigdy nie zaczną mysleć o innych ludziach, tylko o własnych kieszeniach,

zgłoś do moderacji
    • e-joasia , 2008-08-23 21:17

z całą pewnością przed wyborami bedą bardzo dla emerytów ,,współczujący"a i podwyżkę obiecają byle ich tylko do urn zaprowadzić...juz nie raz tak było więc pewnie i teraz bedzie podobnie..

zgłoś do moderacji