zajmą się wreszcie podwyzkami i godnym życiem emerytów i rencistów a nie wycierają........buzie nimi?! dobrodusznych wujaszków juz nie potrzeba!
Witam !!!!
Napiszę to, co najważniejsze w tej polskiej polityce, a będzie to powszechnie istniejący pogląd na te sprawy.
Tu u nas w Polsce, to powinno być tak że, czy to PO rządzi, Czy PIS, czy PSL, to powinni rządzić wspólnie z innymi partiami, a nie sami. Czyli np. PO z PSL, PIS z PSL, PO z PIS ? i tak dalej, bo w Polsce jest za dużo biednych posłów ,polityków, sędzi i urzędników, a ci chcą się wzbogacić - to jest niby naturalne.
Więc nie może mieć jedna partia znaczącej przewagi i sama rządzić. Głosujcie tak, by te partie kontrolowały się nawzajem, a napewno będzie w Polsce choć trochę sprawiedliwiej i lepiej !!!!!! Czyli nie głosujcie na tą partie, która ma obecnie przewagę w Sejmie. Tak sprytnie należy myśleć przy głosowaniu, bo ostatnie 20 lat rządzenia pokazuje, że nie można ufać nikomu, a zwłaszcza SLD, bo ci już dawno się skompromitowali - zbyt skostniałe układy.
Pewnie nigdy.Mnie bardzo podoba się pani posłanka Bańkowska.Gdyby była trochę wyżej to napewno
byłaby jakaś poprawa.W tę panią wierzę,oglądałam jej wystąpienia w Sejmie.Ja już chyba nie doczekam
się żadnej zmiany na odrobinę lepsze.Nie stać mnie na wykupywanie wszystkich leków poprstu tabletki dzielę
nie na pół tylko na ćwiartki.
Myślę, że kiedy sami będą takimi emerytami, to spojrzą zupełnie inaczej na tę sprawę. Wtedy jednak będzie już zdecydowanie za późno, a oni będą się cieszyć swoją bogatą przeszłością.
Oni nigdy nie zaczną mysleć o innych ludziach, tylko o własnych kieszeniach,
z całą pewnością przed wyborami bedą bardzo dla emerytów ,,współczujący"a i podwyżkę obiecają byle ich tylko do urn zaprowadzić...juz nie raz tak było więc pewnie i teraz bedzie podobnie..