|
~pestkas
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |

Sporo się tu przewija postów o decoroom, jestem przed pierwszym spotkaniem z nimi , chciałbym prosić o kilka słów opinii od byłych klientów tej firmy. Z góry dziękuję.
Przede wszystkim pracują dla nich bardzo dobrzy i solidni wykonawcy i odpada cały bajzel związany z dostawami, materiałami, sprzątaniem, nadzorem itd.
Generalnie kompleksowość usług takich firm jak omawiane decoroom jest jak dla mnie największa zaletą, oczywiście jak przy tym jest tanio i solidnie to już w ogóle bajka :)
No ja podpisałam umowę i efekt finalny w postaci nowego ładnego mieszkanka co raz bliżej
No to powodzenia życzę. Niespodzianek raczej nie będzie bo wybrałaś konkretną i solidną firmę. Daj znać przyda się pozostałym jak współpraca przebiegać będzie.
Trochę trzeba na nich poczekać, ale warto bo solidnie i za akceptowalne pieniądze robią.
Solidnie, na czas i za rozsądne pieniądze ;) Zapraszamy!
pestkas mi decoroom remont robiło, oszczędziłem mnóstwo czasu, kasy mam wrazenie że też, z czystym sumieniem polecam
Pierwsze wrażenie bardzo dobre. Młodzi, energiczni projektanci, duży wybór materiałów i rozsadne ceny.
Decoroom znam i polecam. Znakomite projekty i dobre porządne ekipy remontowe.
Zerknij na ich frontpage na facebooku, tam między innymi znajdziesz opinie i realizacje ich byłych klientów.
Warto na ich strone zerkac bo cały czas sa jakies promocje, teraz chyba pakiety przeceniona mają
Zgadza się, teraz też do końca kwietnie widzę mają wszystkie pakiety solidnie przecenione.