Kategorie: Styl życia / Kobieta
Forum: Dom i ogród (814 posty)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-03-18 14:42

Temat: Aranżacja wnętrz (24 posty)
autor: m0nix
~bollero
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2009-06-22 23:19

Odp.: Aranżacja wnętrz

Nie ma takiej dziedziny życia (sztuki), w której nie można by dochodzić do perwersyjnej pedanterii. Nie wiem, czy takie wnętrze (w ten sposób komponowane) -> nie zatraca waloru indywidualnej przytulności na rzecz jakiejś takiej chłodnej poprawności

odpowiedz
Sortuj według:
  • m0nix , 2008-10-16 20:15
    Aranżacja wnętrz

Ostatnio sporo się pisze o dizajnerskich elementach aranżacji wnętrz. Nie sądziłem, że ludzie zwracaja uwagę na takie rzeczy, jak gniazdka czy włączniki elektryczne. Co o tym sądzicie? Prawda, że rozwiązania np. od takiego Schneidera są fajne i estetyczne, ale czy rzeczywiście niezbedne?

zgłoś do moderacji
    • ~bollero, 2009-06-22 23:19

Nie ma takiej dziedziny życia (sztuki), w której nie można by dochodzić do perwersyjnej pedanterii. Nie wiem, czy takie wnętrze (w ten sposób komponowane) -> nie zatraca waloru indywidualnej przytulności na rzecz jakiejś takiej chłodnej poprawności

zgłoś do moderacji
    • azja_85 , 2008-10-31 01:56

Wydaje mi się, że jest to bardziej kwestia wystroju wnetrza niż niezbędności, ale w końcu chodzi o to, żeby czuć się dobrze w swoich 4 ścianach :) a Ty jaki masz wystrój w swoim mieszkaniu ?

zgłoś do moderacji
    • lonirex , 2008-10-23 14:19

Mnie zaskoczyła kolorystyka, od kiedy to aż tyle możliwości oferują nam producenci popularnych pstryczków.

Tu link do fotki do tych kolorowych bajerów:

http://www.schneider-electric.pl/images/datasheet/osprzet_i_systemy/unica_range.jpg

zgłoś do moderacji