Kategorie: Styl życia / Kobieta
Forum: Dom i ogród (814 posty)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-03-18 14:42

Temat: Babskie pytanie o wiertarkę (27 postów)
autor: ~Gabi
~StaryMajster
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2009-10-11 22:40

Odp.: Babskie pytanie o wiertarkę

No ja polecam na początek, wiertarkę lub wiertarko-wkrętarkę, bo te urządzenia przydają się do wszystkiego, ew jakaś pilarkę tarczowa, do zrobienia modnego stolika DIY, jest wiele stron które podają jakie materiały i narzędzia są potrzebne żeby coś zbudować, i są tam poradniki jak się za to zabrać od początku do końca krok po kroku, i wbrew pozorom jest to uzależniające zajęcie wiec przydałyby się narzędzia z prawdziwego zdarzenia, a nie Made in China quality.

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~Gabi, 2009-09-30 17:53
    Babskie pytanie o wiertarkę

Mam trochę głupie pytanie. Mieszkam sama i chciałabym trochę powiercić u siebie w ścianie kilka dziur :) Nie mam pojęcia jaka wiertarkę kupić. Może ktoś mi może doradzić. Jaka firma, jaka moc itp. Będę wdzięczna za pomoc:)

zgłoś do moderacji
            • ~StaryMajster, 2009-10-11 22:40

No ja polecam na początek, wiertarkę lub wiertarko-wkrętarkę, bo te urządzenia przydają się do wszystkiego, ew jakaś pilarkę tarczowa, do zrobienia modnego stolika DIY, jest wiele stron które podają jakie materiały i narzędzia są potrzebne żeby coś zbudować, i są tam poradniki jak się za to zabrać od początku do końca krok po kroku, i wbrew pozorom jest to uzależniające zajęcie wiec przydałyby się narzędzia z prawdziwego zdarzenia, a nie Made in China quality.

zgłoś do moderacji
          • ~StaryMajster, 2009-10-10 23:02

To zależy ile masz zamiar na nie wydać, tu jest ich strona internetowa http://www.celma.com.pl/ modele zielone są najprostsze w ożyciu i naprawie, modele niebieskie sa bardziej profesjonalne, do użytku "ciężkiego".

zgłoś do moderacji
    • ~andrzej, 2009-10-17 21:20

Kup sobie wiertarkę z udarem o mocy 750W,na pewno wszystko powiercisz jeśli chodzi o firmę to Bosza

zgłoś do moderacji
    • ~TAJNE, 2009-10-04 17:50

Twoja szansa? - sprawdź opis na moim gg: 16033578 i rozkoszuj się tym,co tam zobaczysz....! UWAGA ! -Tylko dla dorosłych!!!

Twoja szansa? - sprawdź opis na moim gg: 16033578 i rozkoszuj się tym,co tam zobaczysz....! UWAGA ! -Tylko dla dorosłych!!!

zgłoś do moderacji
    • ~SĄSIAD, 2009-10-04 16:11

zapytaj się sąsiada,kolegi z pracy , zgarazu

zgłoś do moderacji
    • ~xzy, 2009-10-04 11:28

Szanowna Gabi! Jeżeli masz wywiercić tylko kilka dziur, to nie powód, żeby zaraz kupować wiertarkę! Jest przysłowie: "Jeżeli chcesz się napić mleka, to nie musisz od razu kupować krowy." Rzuć tylko w swoim męskim otoczeniu hasło, a znajdzie się zaraz kilku usłużnych sąsiadów lub znajomych, którzy te dziury - gdzie tam Pani sobie zażyczy - wywiercą. Sam udzielałem znajomym takiej przysługi wielokrotnie... A wiertarka będzie u Pani leżeć latami bezużytecznie, albo ktoś ją pożyczy i ...nie odda! Jest jeszcze inne wyjście w Pani przypadku: może Pani kogoś zaprosić do wspólnego zamieszkania i on by się dziurami zajął... Jednak jest wtedy pewne ryzyko, że on wiercić nie potrafi, a i pozbyć się go z mieszkania będzie niełatwo...

zgłoś do moderacji