|
~anita
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |

Jesli szukacie naprawde dobrego zabiegu ujędrniajacego Wasza twarz, wzmacniajacego ją to warto pomyslec o zabiegu cytocare. Widocznie lepsza kondycja skóry, wyjątkowo promienna i elastyczna. Powraca naturalnie młody wygląd. Oto zalety tego własnie zabiegu.
Ja zrobiłam mezoterapie cytocare.Robiłam inne rówenież polecane przez lekarzy ale ten jest sprawdzony francuski przebadany bo jest już od wileu lat na rynkuz tego co się dowiedziałam od mojego lekarza a próbował już wielu takich preapratów i powiedział mi że pacjentki są najbardziej zadowolnone właśnie z np. Cytocare Natomiast potem po takim zabiegu używam juz tylko kremów nawilzajacych,nic wiecej.
wybieram w tym roku aerobic 3 x w tygodniu pomimo wielu przykrych spraw jakich doświadczyłam w ostatnich latach i eksperymentu w którym uczestniczyłam jako mysz doświadczalna w laboratorium pod okiem mistrza Thomaso i mam nadzieję że dojdę do formy którą sobie poprawię i postanowiłam uczynić to w tym roku, bo latem mam zamiar ubrać krótkie spodenki bez pończoch:)
A ja w myśl tego, co ostatnio przeczytałam: http://www.milionkobiet.pl/zdrowie/czekolada-odchudza,1104,1,a.html zamierzam rozkoszować się smakiem bez nerwów, że przytyję :)
Ja do tej czekolady jeszcze kawę - kóra okazuje się być zbawienna dla zdrowia, zieloną herbatę i wniliowo poramrańczowe kąpiele, może efekt nie będzie tak spektakularny ale za to jak będzie przyjemnie. A ja zadowolona - to ja piękna; )))