Kategorie: Styl życia / Kobieta
Forum: Uroda (5823 posty)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-03-18 14:42

Temat: Cytocare (4 posty)
autor: ~anita
~anita
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2012-01-01 14:11 Temat: (4 posty)

Cytocare

Jesli szukacie naprawde dobrego zabiegu ujędrniajacego Wasza twarz, wzmacniajacego ją to warto pomyslec o zabiegu cytocare. Widocznie lepsza kondycja skóry, wyjątkowo promienna i elastyczna. Powraca naturalnie młody wygląd. Oto zalety tego własnie zabiegu.

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~anita, 2012-01-01 14:11
    Cytocare

Jesli szukacie naprawde dobrego zabiegu ujędrniajacego Wasza twarz, wzmacniajacego ją to warto pomyslec o zabiegu cytocare. Widocznie lepsza kondycja skóry, wyjątkowo promienna i elastyczna. Powraca naturalnie młody wygląd. Oto zalety tego własnie zabiegu.

zgłoś do moderacji
    • ~tinka, 2012-03-29 14:36
      Odp.: Cytocare

Ja zrobiłam mezoterapie cytocare.Robiłam inne rówenież polecane przez lekarzy ale ten jest sprawdzony francuski przebadany bo jest już od wileu lat na rynkuz tego co się dowiedziałam od mojego lekarza a próbował już wielu takich preapratów i powiedział mi że pacjentki są najbardziej zadowolnone właśnie z np. Cytocare Natomiast potem po takim zabiegu używam juz tylko kremów nawilzajacych,nic wiecej.

zgłoś do moderacji
    • ~kaja, 2012-01-01 16:50

wybieram w tym roku aerobic 3 x w tygodniu pomimo wielu przykrych spraw jakich doświadczyłam w ostatnich latach i eksperymentu w którym uczestniczyłam jako mysz doświadczalna w laboratorium pod okiem mistrza Thomaso i mam nadzieję że dojdę do formy którą sobie poprawię i postanowiłam uczynić to w tym roku, bo latem mam zamiar ubrać krótkie spodenki bez pończoch:)

zgłoś do moderacji
      • katari88 , 2012-01-11 10:35

A ja w myśl tego, co ostatnio przeczytałam: http://www.milionkobiet.pl/zdrowie/czekolada-odchudza,1104,1,a.html zamierzam rozkoszować się smakiem bez nerwów, że przytyję :)

zgłoś do moderacji
        • efionka , 2012-01-29 19:07

Ja do tej czekolady jeszcze kawę - kóra okazuje się być zbawienna dla zdrowia, zieloną herbatę i wniliowo poramrańczowe kąpiele, może efekt nie będzie tak spektakularny ale za to jak będzie przyjemnie. A ja zadowolona - to ja piękna; )))

zgłoś do moderacji