Witajcie; )
Chciałybyście testować za darmo kosmetyki Maybelline New York ?
Jeśli tak, podajcie mi swój e-mail. Wyśle wam zaproszenia, po czym waszym jedynym
zadaniem bedzie zarejestrowanie conajmniej 10 dziewczyn. Jeśli to zrobicie co miesiąc
będziecie dostawać kosmetyki od Maybelline! W skład kosmetyków wchodzi
maskara pojemność 10ml, podkład 30ml, lakier 10 ml, szminka/błyszczyk 5-7 ml
(wysyłane w ilości 1 sztuki produktu do wyboru z wybranej
kategorii oraz dodatkowo 20 saszetek z próbkami o pojemności 1ml)
za darmo oczywiscie. Po otrzymaniu przedmiotow bedziecie musialy je przetestować
oraz dać własną opinie na ich temat.
mój adres mailowy to martusia_owca@interia.pl , martusia_owca@wp.pl lub gg 9660994 (czesto jestem niewidoczna ;P)
Kazda zainteresowana osoba dostanie zaproszenie.
Pozdrawiam serdecznie, Marta
jestem zainteresowana testowaniem kosmetyków - ewelicia23@amorki.pl
Hej Martusia
Jestem zainteresowana testowaniem kosmetyków. Mój adres meilowy :izabela.adamkiewicz@op.pl
czesc nie wiem czy to nadal aktualne ale bardo bym chciala testowac te kosmetyki;-)
gdzie się dodaje te mejle koleżanek?
hej mam pytanie o co chodiz z tym testowaniem kosmetykow? tam tzreba podac swoje wsyztskie dane osobowe? i zeby dostac te kosmetyki to ja tez musze wyslac zaproszenia do 10 osob?? i potem ile rayz dostane te probki? raz czy co miesiac?prosze o odp
Trez zaprosic 10 przyjaciolek i udzialac sie troche na forum (wystarczy pare postow) po jakims czasie wysylaja ci na poczte maila ze zostajesz testerka i raz miesiacu wysylaja jakies kosmetyki i probki ;) Co do danych to nie tzreba ich odrazu odawac, mozna zrobic to pozniej (dane to imnie nazwisko miejsce zamieszkania i tele kom)
UWAGA !!!!! UWAGA !!!! NIEAKTUALNE!!!!!! PROSZE DO MNIE JUZ NIE PISAC !!! NIE BEDE ODPOWIADAC NA MAILE ANI NA GG !!!! UWAGA !!!!! UWAGA !!!! NIEAKTUALNE!!!!!! PROSZE DO MNIE JUZ NIE PISAC !!! NIE BEDE ODPOWIADAC NA MAILE ANI NA GG !!!! UWAGA !!!!! UWAGA !!!! NIEAKTUALNE!!!!!! PROSZE DO MNIE JUZ NIE PISAC !!! NIE BEDE ODPOWIADAC NA MAILE ANI NA GG !!!! UWAGA !!!!! UWAGA !!!! NIEAKTUALNE!!!!!! PROSZE DO MNIE JUZ NIE PISAC !!! NIE BEDE ODPOWIADAC NA MAILE ANI NA GG !!!! UWAGA !!!!! UWAGA !!!! NIEAKTUALNE!!!!!! PROSZE DO MNIE JUZ NIE PISAC !!! NIE BEDE ODPOWIADAC NA MAILE ANI NA GG !!!! UWAGA !!!!! UWAGA !!!! NIEAKTUALNE!!!!!! PROSZE DO MNIE JUZ NIE PISAC !!! NIE BEDE ODPOWIADAC NA MAILE ANI NA GG !!!!
UWAGA !!!!! UWAGA !!!! NIEAKTUALNE!!!!!! PROSZE DO MNIE JUZ NIE PISAC !!! NIE BEDE ODPOWIADAC NA MAILE ANI NA GG !!!!
UWAGA !!!!! UWAGA !!!! NIEAKTUALNE!!!!!! PROSZE DO MNIE JUZ NIE PISAC !!! NIE BEDE ODPOWIADAC NA MAILE ANI NA GG !!!!
jestem zainteresowana jania8926@gmail.com
sylwusia4444@buziaczek.pl
Cześc mój mail to mamusia65@wp.pl z chęcią sie przyłączę
mikulska04@op.pl
te kosmetyki śa boskie
hej jestem chetna i mam osóbki chętne
martiessa@autograf.pl
angelina-zielinska@wp.pl
kasia2116@amorki.pl