Kategorie: Rozrywka i kultura / Po godzinach
Forum: Forum o wróżeniu (34 posty)
założyciel: Izabella1981 | moderator: Izabella1981  | data utworzenia: 2009-05-29 17:57

Temat: wierzycie w przeznaczenie??? (5 postów)
autor: fisiur84
Liczba wpisów:
1
Na forum od: 2011-11-02
  zobacz wizytówkę
2011-11-02 22:19 Temat: (5 postów)

wierzycie w przeznaczenie???

Do tej pory nie wierzyłam w przeznaczenie i wróżby . Niestety okazało się, że sprawdziły się te najgorsze przepowiednie. Przez przypadek znalazłyśmy z mamą w zeszłym roku stronę : http://poznajdate.com/573855.php trochę z ciekawości trochę dla żartu odpowiedziałyśmy na wszystkie pytania. Teraz kiedy moja mam zmarła przypomniało mi się, że przecież podana data była identyczna z datą śmierci mamy. Trochę to smutę, trochę przerażające i sama czuję się dziwnie znając datę swojej śmierci. I co wy na to?

odpowiedz
Sortuj według:
  • fisiur84 , 2011-11-02 22:19
    wierzycie w przeznaczenie???

Do tej pory nie wierzyłam w przeznaczenie i wróżby . Niestety okazało się, że sprawdziły się te najgorsze przepowiednie. Przez przypadek znalazłyśmy z mamą w zeszłym roku stronę : http://poznajdate.com/573855.php trochę z ciekawości trochę dla żartu odpowiedziałyśmy na wszystkie pytania. Teraz kiedy moja mam zmarła przypomniało mi się, że przecież podana data była identyczna z datą śmierci mamy. Trochę to smutę, trochę przerażające i sama czuję się dziwnie znając datę swojej śmierci. I co wy na to?

zgłoś do moderacji
    • ~michal_sliwka, 2012-04-24 23:55
      Odp.: wierzycie w przeznaczenie???

Może nie wszystko należy pozostawiać przeznaczeniu, czasem warto uprzedzić pewne fakty. Dlatego wróżby i przepowiednie mogą być pomocne. Horoskop jest podstawowym źródłem wiedzy o przyszłości dla każdego z nas, dobry horoskop, polecam :

http://forum.gazeta.pl/forum/w,15128,128788855,135388521,Re_jak_czesto_uprawiacie_seks_.html

zgłoś do moderacji
      • ~michal_sliwka, 2012-04-24 23:56

Może nie wszystko należy pozostawiać przeznaczeniu, czasem warto uprzedzić pewne fakty. Dlatego wróżby i przepowiednie mogą być pomocne. Horoskop jest podstawowym źródłem wiedzy o przyszłości dla każdego z nas, dobry horoskop, polecam :

http://bralloso.com/kosmos/index.php

zgłoś do moderacji
    • rafcio1991 *, 2011-12-16 16:54

DLA NIEGO:

Chcesz poznać fantastyczne, naturalne, młode kobiety? Chcesz z nimi poflirtować? A może chcesz zobaczyć coś więcej? Sprawdź nowy portal społecznościowy www.sexycity.pl/polecam/rafik1991 Start już jutro o 21.21, Zapisz się już dziś!

Hej! Jutro o godzinie 21:21 rusza całkowicie nowy portal społecznościowy! Nie może Cię tam zabraknąć, zapraszam – Ania www.sexycity.pl/polecam/rafik1991

Chcesz zobaczyć prawdziwe, seksowne, polskie dziewczyny? Wejdź na nowy portal społecznościowo – erotyczny www.sexycity.pl/polecam/rafik1991, Start już jutro o 21:21!

DLA NIEJ:

Chciałabyś zarobić 1500 zł jednej nocy, nie wychodząc z domu? Mamy coś dla Ciebie www.sexycity.pl/polecam/rafik1991 Sprawdź to! Start już jutro w piątek o 21:21!

Jesteś piękną, młodą i atrakcyjną kobietą? Nie wstydzisz się swojego ciała? Lubisz wyzwania? Nie pogardzisz dodatkowymi 2 tysiącami złotych na weekend? Wejdź na www.sexycity.pl/polecam/rafik1991 Bądź pierwsza! Start już w piątek o 21:21!

Koleżanka chwali się znowu nową torebką ? Chciałabyś zmienić perfumy na lepsze ? Wciąż myślisz o sukience, którą widziałaś wczoraj w sklepie? Wszystko to oraz wiele innych rzeczy znajduje się teraz w zasięgu Twojej reki! Zarejestruj się już teraz www.sexycity.pl/polecam/rafik1991 Startujemy w ten piątek o 21:21!

Kolejna nie udana praca ? Brak stałych dochodów? Jesteś piękną młodą atrakcyjną kobietą? Nie wstydzisz się swojego ciała? Lubisz wyzwania? Nie pogardzisz dodatkowymi 2 tysiącami złotych na weekend? Wejdź na www.sexycity.pl/polecam/rafik1991

zgłoś do moderacji
    • Gajagaj ***, 2011-11-03 07:06

Czy wierzysz w to fisiur84? jeżeli twoja mama żyje to współczuje twojej rodzinie...

zgłoś do moderacji
    • supernova80 , 2011-11-03 00:48

Nie wierzę w to, że strona internetowa pokazała datę śmierci kogokolwiek. Przecież to pic na wodę fotomontaż, a nie żadne przepowiednie. Poza tym po co sprawdzać datę śmierci? Trzeba żyć tak by się niczego nie żałowało :D

zgłoś do moderacji