Kategorie: Styl życia / Kobieta
Forum: Moda (2201 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-03-18 14:41

Temat: co sądzicie o biżuterii autorskiej? (2 posty)
autor: zuzannaja
Liczba wpisów:
4
Na forum od: 2012-01-10
  zobacz wizytówkę
2012-01-10 18:18 Temat: (2 posty)

co sądzicie o biżuterii autorskiej?

Nie cierpię nudy! Uwielbiam rzeczy oryginalne i niepowtarzalne a wykonane z szacunkiem dla przedmiotu i klienta. Uważam, że autorskie wyroby dają szansę cieszyś się z czegoś niepowtarzalnego. Popieram i polecam wyroby konkretnych artystów a nie wielkich korporacji produkujących masówę w Chinach.

Polecam, zajrzyjcie do autorskiej galerii polskiej artystki na: www.detoxdesign.pl

Dla mnie jest świetna i trzymam za nią kciuki.

Ciekawe jaka jest Wasza opinia?

Pozdrawiam

odpowiedz
Sortuj według:
  • zuzannaja , 2012-01-10 18:18
    co sądzicie o biżuterii autorskiej?

Nie cierpię nudy! Uwielbiam rzeczy oryginalne i niepowtarzalne a wykonane z szacunkiem dla przedmiotu i klienta. Uważam, że autorskie wyroby dają szansę cieszyś się z czegoś niepowtarzalnego. Popieram i polecam wyroby konkretnych artystów a nie wielkich korporacji produkujących masówę w Chinach.

Polecam, zajrzyjcie do autorskiej galerii polskiej artystki na: www.detoxdesign.pl

Dla mnie jest świetna i trzymam za nią kciuki.

Ciekawe jaka jest Wasza opinia?

Pozdrawiam

zgłoś do moderacji
    • soniqua84 , 2012-05-14 13:04
      Odp.: co sądzicie o biżuterii autorskiej?

Moim zdaniem w internecie można wyszukać perełki. Ostatnio natrafiłam na sklep internetowy ze sztuczną biżuterią www.fasano.pl

Ceny super, a biżuteria oryginalna i starannie wykonana POLECAM :)

zgłoś do moderacji
    • ~:), 2012-01-10 19:32
      Odp.: co sądzicie o biżuterii autorskiej?

Bardzo ładna biżuteria i na pewno dobry pomysł na mały biznes:) dzisiaj jednak bardziej spodobały mi się koniki na wybiegu i piękna muzyka w tle, a najbardziej konik o umaszczeniu kasztanowym kiedy przystanął na skarpie i spojrzał przed siebie, naprawdę wzruszający filmik, musiałam to napisać:)))

zgłoś do moderacji