Kategorie: Turystyka / Polska turystyczna
Forum: Wrocław (56 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2009-05-25 16:52

Temat: drzwi - gdzie kupić? (14 postów)
autor: MartaZimna
Liczba wpisów:
60
*
Na forum od: 2010-02-22
  zobacz wizytówkę
2011-08-08 15:26 Temat: (14 postów)

drzwi - gdzie kupić?

gdzie najlepiej kupic drzwi antywłamaniowe , wejściowe do mieszkania ? Jakie są ceny?

odpowiedz
Sortuj według:
  • MartaZimna *, 2011-08-08 15:26
    drzwi - gdzie kupić?

gdzie najlepiej kupic drzwi antywłamaniowe , wejściowe do mieszkania ? Jakie są ceny?

zgłoś do moderacji
    • ~różowy kwiat, 2012-04-27 13:25
      Odp.: drzwi - gdzie kupić?

no, ale czego konkretnie oczekujesz od tych drzwi jakie to mają być? Bo jednak podałaś za mało konkretów. Jeśli jesteś zupełnie niezdecydowana to może zajrzyj na tą stronę http://www.oknawimarol.pl/ może coś ci się spodoba?

zgłoś do moderacji
    • ~kreos, 2011-08-09 14:28
      Odp.: ?

Pytasz o markę czy o miejsce?

zgłoś do moderacji
      • MartaZimna *, 2011-08-10 13:23

o jedno i drugie :)

zgłoś do moderacji
        • ~rolnik, 2011-08-12 12:11

Z tego co się orientują to koło legnickiej tu masz dobry salon, mają duży wybór przejdź się to ci doradzą. namiary i cennik tu: http://drzwi.pl/uslugi.html

zgłoś do moderacji
    • ~gość, 2011-10-08 20:31
      Odp.: drzwi opinie

Mam pytannie w temacie, zdecydowałam się na firmę o której tu piszecie, byłem już u nich i wybrałem drzwi do mieszkania Delta Specjal, cena też dobra są w promocji, tylko nie wiem jak z jakością. Czekam na wasze opinie, bo widzę że się znacie na tym lepiej niż ja.

zgłoś do moderacji
    • ~gosc, 2011-10-08 20:30
      Odp.: drzwi opinie

Mam pytannie w temacie, zdecydowałam się na firmę o której tu piszecie, byłem już u nich i wybrałem drzwi do mieszkania Delta Specjal, cena też dobra są w promocji, tylko nie wiem jak z jakością. Czekam na wasze opinie, bo widzę że się znacie na tym lepiej niż ja.

zgłoś do moderacji
    • ~majorka, 2011-08-29 18:32
      Odp.: drzwi - gdzie kupić?

Po remoncie wiem że szukania odpowiednich rzeczy (włącznie z drzwiami) jest czasochłonne. Ja po długich poszukiwaniach wybrałam drzwi z pol-skone C-30-bardzo fajny model i jak na antywłamaniowe drzwi nie były drogie. Co było dla mnie ważne, zrobili je bardzo szybko:)

zgłoś do moderacji