,
2010-04-08 11:59 Witam. Mój poprzedni post nie jest wyświetlany, proszę o usunięcie.
Poszukuję sprawdzonej dentystycznej pracowni rentgenowskiej w okolicach Nowej Huty. Dentysta zlecił mi zrobienie panoramicznego zdjęcia zgryzowego. Już raz miałem robione takie zdjęcie zapłaciłem 50zł, ale niestety dentysta stwierdził iż jest ono nieczytelne, i zlecił zrobienie kolejnego, w placówce w której wykonałem prześwietlenie pani zbyła mnie informując iż zdjęcie jest w porządku dopiero po dłuższej dyskusji z łaską odzyskałem pieniądze. Nie mam ochoty korzystać więcej z „usług” tej placówki. Jeśli ktoś korzystał z usług takich placówek proszę o namiary, sprawdzonej placówki ponieważ nie mam czasu ani ochoty latać za kolejnymi zdjęciami. Z góry dziękuję.
,
2010-04-09 13:34 Ciekawa historia, z cyklu tylko w Polsce. Jeśli chodzi o rtg dentystyczne to sama robiłam w przeszłości takie zdjęcia na os. Złotej Jesieni. Rentgen nazywa się Xdent, dokładnego adresu nie pamiętam jest na ich stronie www. Z tego co pamiętam płaciłam mniej niż ty ok 40 zł, obsługa miła, nigdy nie miałem z nimi problemów.
,
2010-04-12 14:49 MOgę prosić o dokładne namiary na ten x dent?
,
2011-11-07 13:21 Co prawda trochę po czasie, ale dopiero dokopałam się do starych wątków ;)
Dokładny adres to Kraków os. Złotej Jesieni 15c
może jeszcze komuś się przyda ;)
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)