|
2011-12-21 16:47
Temat: (5 postów)
Przyjaciółka, chłopakMam pewien problem. Otóż mam przyjaciółkę-Karolinę. Znamy się już 11 lat. Nasze relacje są znakomite i prawie w ogóle się nie kłócimy, a raczej nie kłóciłyśmyuncertain Karolina ma chłopaka-Pawła i ciągle mnie do niego porównuje! Bardzo mnie to irytuje, czuje sie jakbym stała się w jednej chwili kimś gorszym od niej i tego jej chłoptasia! Dziś np napisała mi o 8 rano czy może wpaść do domu, ale ja jeszcze spalam i mnie obudziła więc odpisałam jej, że nie wiem i, ze jeszcze śpię. Nie miałabym jej tego za złe, że mnie obudziła, ale miałam okropna, nieprzespaną noc, bo mam inny problem. Później napisałam jej, że przepraszam, że rano zachowałam się trochę chamsko, ale zdenerwowałam sie na nią i zapytałam czy teraz chce przyjść. Na co ona odpisała: "wszystkich denerwuję oprócz Pawła.". Nic jej nie odpisałam, chociaż chciałam jej już wszystko wygarnąć, bo za dużo tego. Nie napisałam w końcu nic, bo wiem, ze ona jest bardzo nerwowa i mogłaby zakończyć naszą przyjaźń, albo powiedzieć mi coś niemiłego po czym mogłabym cierpieć, bo jestem bardzo wrażliwa.. Teraz nie wiem co mam zrobićuncertain Nadal chce się z nia przyjaźnić, bo nie mam zbyt wielu znajomych i w jej towarzystwie czuje sie najlepiej, ale z drugiej strony denerwuje mnie to, ze uważa mnie, po 11 latach przyjaźni, za gorsza od jej chłopaka. Rozumiem, że chłopak jest dla niej ważny i być może ważniejszy ode mnie, ale mogłaby przystopować. Boję się jej tego wszystkiego powiedzieć, ponieważ wydaje mi się, że nie będzie umiała tego przyjąć. Co mam z tym zrobić? Porozmawiać z nią mimo to, że wiem, że źle to sie skonczy czy dalej "cierpiec"? A może mi się tylko wydaje, ze ona mnie do niego porównuje...Co o tym sądzicie? Z góry dziękuje za jakiekolwiek odpowiedzikiss |

Mam pewien problem. Otóż mam przyjaciółkę-Karolinę. Znamy się już 11 lat. Nasze relacje są znakomite i prawie w ogóle się nie kłócimy, a raczej nie kłóciłyśmyuncertain Karolina ma chłopaka-Pawła i ciągle mnie do niego porównuje! Bardzo mnie to irytuje, czuje sie jakbym stała się w jednej chwili kimś gorszym od niej i tego jej chłoptasia! Dziś np napisała mi o 8 rano czy może wpaść do domu, ale ja jeszcze spalam i mnie obudziła więc odpisałam jej, że nie wiem i, ze jeszcze śpię. Nie miałabym jej tego za złe, że mnie obudziła, ale miałam okropna, nieprzespaną noc, bo mam inny problem. Później napisałam jej, że przepraszam, że rano zachowałam się trochę chamsko, ale zdenerwowałam sie na nią i zapytałam czy teraz chce przyjść. Na co ona odpisała: "wszystkich denerwuję oprócz Pawła.". Nic jej nie odpisałam, chociaż chciałam jej już wszystko wygarnąć, bo za dużo tego. Nie napisałam w końcu nic, bo wiem, ze ona jest bardzo nerwowa i mogłaby zakończyć naszą przyjaźń, albo powiedzieć mi coś niemiłego po czym mogłabym cierpieć, bo jestem bardzo wrażliwa.. Teraz nie wiem co mam zrobićuncertain Nadal chce się z nia przyjaźnić, bo nie mam zbyt wielu znajomych i w jej towarzystwie czuje sie najlepiej, ale z drugiej strony denerwuje mnie to, ze uważa mnie, po 11 latach przyjaźni, za gorsza od jej chłopaka. Rozumiem, że chłopak jest dla niej ważny i być może ważniejszy ode mnie, ale mogłaby przystopować. Boję się jej tego wszystkiego powiedzieć, ponieważ wydaje mi się, że nie będzie umiała tego przyjąć. Co mam z tym zrobić? Porozmawiać z nią mimo to, że wiem, że źle to sie skonczy czy dalej "cierpiec"? A może mi się tylko wydaje, ze ona mnie do niego porównuje...Co o tym sądzicie?
Z góry dziękuje za jakiekolwiek odpowiedzikiss
odpowiedz
Kontakty z płcią przeciwną dla niektórych osób są bardzo utrudnione, brak pewności siebie i nieśmiałość potrafią być sporą przeszkodą. Jeśli chcecie coś zmienić w swoim życiu polecam wam rewelacyjne kursy uwodzenia w Wyższej Szkole Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego, z której oferty sama skorzystałam. Dzięki nim poczułam się niezwykle kobieco, wiem co robić, aby mężczyzna się mną zainteresował, uwodzenie to dla mnie przyjemność :) polecam serdecznie, są sprawdzeni, mają dobre opinie wśród uczestników i wysokie oceny www.wyzszaszkolauwodzenia.pl
odpowiedz
POgadałam z nia i wyszło szydło z worka. juz mam ja kompletnie w dupie! zawiodłam sie na maza!1 pierdole ta zakłamana szmate!!
odpowiedz
Co to w ogóle za idiotyzm porównywać przyjaciółkę do chłopaka?
odpowiedz
myślę że najlepszym rozwiązaniem byłoby gdybyś TY także zapoznała Sobie chłopaka i postępowała podobnie
gdyż słowami nic nie zdziałasz...pozdrawiam
odpowiedz