Mam volvo xc 70 a wy czym jeździcie? Stałem sie juz fanem volvo i nie zmienie na żadną inną marake.
Widzę, że zdania zwolenników Volvo są podzielone, każdy ma swój gust. Wedlug mnie S80 jest super. Ciekawe jak zaprezentuje się XC30 na tle obecnej floty Volvo.
Ja uwielbiam tę markę samochodów. Sam jeżdżę Volvo V50 i jestem bardzo zadowolony. Niedawno słyszałem, że udzielają zniżek samochodom, które mają powyżej czterech lat. Słyszeliście o tym? Rzeczywiście po zniżkach rachunek będzie dużo mniejszy?
,
2010-04-06 18:38 Jedyny minus jak dla mnie to trochę twarde zawieszenie, ale to przez polskie drogi jest odczuwalne, a tak to jeździ się wygodnie, bezpiecznie i w miarę ekonomicznie.
też uwielbiam Volvo na szczęście na poznańskich drogach nie mam problemu z aż tak duża ilością dziur bo wcześniej mieszkałem na śląsku to była makabra, a gdzie serwisujesz swoje auto?
Obecnie 850 GLE poprzednio 240 i 760 ( oczywiście automaty ), Córka poprzednio 850 T5 kombi a teraz 850 sedan a Syn S-40 potem S-60,taka to nasza rodzinka."Jak raz się wsiądzie do VOLVO to ciężko zniego wysiąść." Pozdrawiam !!!
A co powiecie na S90, automat, wersja amerykańska, full wypas - złote cacko?
,
2011-08-21 22:55 dobrej jakości serwis i obsługa klienta to obok bezpieczeństwa chyba najbardziej wyróżniające cechy tej marki
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
witaj. mam volvo v40 i przestalo mi dmuchac cieplym powietrzem ale dmucha zimnym wiec jak mozesz to powiedz mi jaka moze byc przyczyna ze przestalo mi dmuchac cieplym powietrzem. prosze o pomoc. z powazaniem.

Jest nowe forum VOLVO - www.volvo-polska.pl
Wszystkie modele.
www.volvo-polska.pl To nowe, skatalogowane i podzielone forum użytkowników VOLVO.