|
~darkn84
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |
2010-05-31 23:31
Temat: (7 postów)
Co sądzicie o nowej ofercie LongPlay?Hej, słyszeliście na pewno o nowej promocji w PLAY, a mianowicie ofercie LongPlay. Co sądzicie o tej nowej promocji? Ja uważam, że to znakomity pomysł, dla osób ceniących sobie cenę i jakość do oferowanych usług. Zachęcam do odwiedzenia strony i zapoznania się bliżej z ofertą jaką przygotował nam operator PLAY. http://www.playmobile.pl/pl/play-abonament/promocje/longplay-mnp-1/index.html |

Hej, słyszeliście na pewno o nowej promocji w PLAY, a mianowicie ofercie LongPlay. Co sądzicie o tej nowej promocji? Ja uważam, że to znakomity pomysł, dla osób ceniących sobie cenę i jakość do oferowanych usług.
Zachęcam do odwiedzenia strony i zapoznania się bliżej z ofertą jaką przygotował nam operator PLAY.
http://www.playmobile.pl/pl/play-abonament/promocje/longplay-mnp-1/index.html
,
2010-06-07 14:14 Uważam, że oferta jest jedna z lepszych ofert jakie pojawiły sie do tej pory na rynku, Play tą ofertą wymiotło konkurencję, zaproponowali bardzo dogodne warunki na które nie trudno się skusić, zastanawiam sie czy tak tanie połącżenia w ogóle sie im opłacają
nono - oferta bardzo ciekawie się przedstawia - LongPlay, czyli jak ja to rozumiem - nielimitowane połączenia do Play, na szczęście jest też wybór i można pakiecik 60 minut do wszystkich wybrać :) a i chyba jeżeli dobrze czytam to można zrezygnować w każdej chwili?
Tak można zrezygnowac w kazdej chwili:) A abonament kosztuje tylko 1zł:)
no to nieźle, mówią no risk no fun, a tutaj jest fun ale risku nie ma :) za 1zł abo to dla mnie coś :)
no to ja już nie mam pytań, oferta bez dwóch zdań genialna, zwłaszcza dla osób, które dużo nie rozmawiają :)
No coś Ty!!! Właśnie można dużo gadać, bo np mozesz miec do wszystkich w Play za darmo, a do innych sieci tez masz tanio, chyba 38 gr czy jakos tak... to raczej jest opłacalne...Mozesz też zamiast tego wziąć pakiet 60 min...