jak sie tego pozbyć? pomóżcie bo mnie to denerwuje już ;/
muszisz miec na koncie powyzej 1 zl tak to wtedy nie bedziesz dostawal tych smsow ze stanem konta.
a swoja droga, chcialby ktos z Was dolaczyc do grupy? juz kogos na necie znalazlem, tego kogos 3-ka znajomych, moich 5 i juz jest nas 8 , jeszcze 3 osoby dolacza do grupy i bedziemy mieli 2 lata po 15 groszy minute do naszych znajomych :) piszcie na gg najlepiej 5320003. :) chociaz tym mozemy sobie wynagrodzic te smsy o stanie konta :) pozdro
ja też mam już tego dość... błagam jak znajdziecie jakieś rozwiązanie dajcie znać. pozdrawiam
a swoja droga, chcialby ktos z Was dolaczyc do grupy? juz kogos na necie znalazlem, tego kogos 3-ka znajomych, moich 5 i juz jest nas 8 , jeszcze 3 osoby dolacza do grupy i bedziemy mieli 2 lata po 15 groszy minute do naszych znajomych :) piszcie na gg najlepiej 5320003. :) chociaz tym mozemy sobie wynagrodzic te smsy o stanie konta :) pozdro
niestety... mam to samo... panowie z obslugi klienta udają zdziwienie - gadanie, ze niby cos sie zawiesilo itp. Jak napisalem sms-a skladajacego sie z np3 smsow- to dostalem 3 o stanie konta niskim.. paranoja. W kazdym razie mojego problemu panowie z 36i6 nie rozwiazali, a moim zdaniem kazdy tak ma. i to jest celowe aby zasilic konto :)
Ha Ha Ha...Nieźle wpadłeś, mnie by to też męczyło. Proponuję zmienić operatora ;)