Kategorie: Komputery, IT, mobile / Fotografia cyfrowa
Forum: Foto sprzęt (69 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-03-14 16:16

Temat: lustrzanka (2 posty)
autor: ~szaafi
~szaafi
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2008-11-17 21:02 Temat: (2 posty)

lustrzanka

Witam wszystkich i oczekuję pomocy. chcę kupić lustrzankę,ale potrzebuje w niej taką rzecz,aby po zrobieniu zdjęcia zdjęcia byla widoczna data i godzina Przed zakupem chciałbym poznać opinie kogoś kto już go nabył, interesuje mnie łatwość obsługi, jakość zdięć, chętnie bym poznał również opinie o jakości i awaryjności aparatów tej firmy. Z góry dziękuję za wszystkie posy. Pozdro. jeśli to możliwe to poproszę o odp na adres e-maila: szaafi@gmail.com

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~szaafi, 2008-11-17 21:02
    lustrzanka

Witam wszystkich i oczekuję pomocy. chcę kupić lustrzankę,ale potrzebuje w niej taką rzecz,aby po zrobieniu zdjęcia zdjęcia byla widoczna data i godzina Przed zakupem chciałbym poznać opinie kogoś kto już go nabył, interesuje mnie łatwość obsługi, jakość zdięć, chętnie bym poznał również opinie o jakości i awaryjności aparatów tej firmy. Z góry dziękuję za wszystkie posy. Pozdro. jeśli to możliwe to poproszę o odp na adres e-maila: szaafi@gmail.com

zgłoś do moderacji
    • chichota123 , 2011-08-02 16:36
      Odp.: lustrzanka

Jeżeli Twoimi oczekiwaniami co do kupna lustrzanki jest zapis daty i godziny na zdjęciu to zastanowilabym się nad sensem zakupu LUSTRZANKI. Lustrzanka to juz nieco bardziej zaawansowany technolgicznie sprzęt do fotografii i jeśli nie masz zamiaru wnikać w wiedzę fotograficzną a wystarczą Ci zwykłe zdjęcia opisane datą i godziną to moze ogranicz się do dobrego aparatu kompaktowego? W każdym aparacie jest opcja właczenia daty i godziny. Pomysl nad dobrym kompaktem.

zgłoś do moderacji