|
~szaafi
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |
2008-11-17 21:02
Temat: (2 posty)
lustrzankaWitam wszystkich i oczekuję pomocy. chcę kupić lustrzankę,ale potrzebuje w niej taką rzecz,aby po zrobieniu zdjęcia zdjęcia byla widoczna data i godzina Przed zakupem chciałbym poznać opinie kogoś kto już go nabył, interesuje mnie łatwość obsługi, jakość zdięć, chętnie bym poznał również opinie o jakości i awaryjności aparatów tej firmy. Z góry dziękuję za wszystkie posy. Pozdro. jeśli to możliwe to poproszę o odp na adres e-maila: szaafi@gmail.com |

Witam wszystkich i oczekuję pomocy. chcę kupić lustrzankę,ale potrzebuje w niej taką rzecz,aby po zrobieniu zdjęcia zdjęcia byla widoczna data i godzina Przed zakupem chciałbym poznać opinie kogoś kto już go nabył, interesuje mnie łatwość obsługi, jakość zdięć, chętnie bym poznał również opinie o jakości i awaryjności aparatów tej firmy. Z góry dziękuję za wszystkie posy. Pozdro. jeśli to możliwe to poproszę o odp na adres e-maila: szaafi@gmail.com
Jeżeli Twoimi oczekiwaniami co do kupna lustrzanki jest zapis daty i godziny na zdjęciu to zastanowilabym się nad sensem zakupu LUSTRZANKI. Lustrzanka to juz nieco bardziej zaawansowany technolgicznie sprzęt do fotografii i jeśli nie masz zamiaru wnikać w wiedzę fotograficzną a wystarczą Ci zwykłe zdjęcia opisane datą i godziną to moze ogranicz się do dobrego aparatu kompaktowego? W każdym aparacie jest opcja właczenia daty i godziny. Pomysl nad dobrym kompaktem.