|
~Minnorge
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |
2011-07-01 10:31
Temat: (1 post)
Bergen i wycieczki wokół BergenWitam Nowegia to Piękny kraj. Mieszkamy w Bergen. Tutaj zwiedzamy góry, chodzimy po okolicznych szlakach. Podziwiamy widoki Norweskich Fjordów. Stworzyliśmy też naszą stronę Turystyczną, gdzie można zanaleźć opis naszych wycieczek po Bergen i okolicy. Znaleźć wycieczki w okoliczne Fjordy i Góry. Załączamy mapy szlaków, mapy dojazdu, zdjęcia z wycieczki. Opisujemy trudność wycieczki. Chodzimy po górach rodzinne. W najbliższym czasie również zakładamy mały klub turystyczny w Bergen. Adres strony: www.minnorge.com Są tam też informacje i ogłoszenia z Bergen, dla wszystkich którzy tam mieszkają i chcieliby zwiedzić miasto. |

Witam
Nowegia to Piękny kraj. Mieszkamy w Bergen. Tutaj zwiedzamy góry, chodzimy po okolicznych szlakach. Podziwiamy widoki Norweskich Fjordów.
Stworzyliśmy też naszą stronę Turystyczną, gdzie można zanaleźć opis naszych wycieczek po Bergen i okolicy. Znaleźć wycieczki w okoliczne Fjordy i Góry. Załączamy mapy szlaków, mapy dojazdu, zdjęcia z wycieczki. Opisujemy trudność wycieczki.
Chodzimy po górach rodzinne.
W najbliższym czasie również zakładamy mały klub turystyczny w Bergen.
Adres strony: www.minnorge.com
Są tam też informacje i ogłoszenia z Bergen, dla wszystkich którzy tam mieszkają i chcieliby zwiedzić miasto.

Witam,
Właśnie oglądam Waszą stronę - dobra robota, z tym że tak sobie myślę, że dla moich uszu traktowanych już 10 lat językiem norweskim www.mittnorge.com brzmi gramatycznie poprawniej. Tak czy inaczej dobra strona i będę polecał osobom wybierającym się do Hordalandu. Ze swojej strony chciałem polecić www.whichairline.pl i http://no.whichairline.com/ . To polsko- i norweskojęzyczne (mój przekład!) wersje www.whichairline.com. Na tej stronie znajdziecie wszystko o biletach lotniczych i lataniu - artykuły, wyszukiwarka lotów, baza danych lotnisk. Mam nadzieje, że przypadnie do gustu.
życzę słonecznego lata w Bergen (o co nie zawsze w Bergen łatwo!)