Kategorie: Turystyka / Miejsca
Forum: Norwegia (11 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2009-04-27 15:48

Temat: Bergen i wycieczki wokół Bergen (1 post)
autor: ~Minnorge
~Minnorge
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2011-07-01 10:31 Temat: (1 post)

Bergen i wycieczki wokół Bergen

Witam

Nowegia to Piękny kraj. Mieszkamy w Bergen. Tutaj zwiedzamy góry, chodzimy po okolicznych szlakach. Podziwiamy widoki Norweskich Fjordów.

Stworzyliśmy też naszą stronę Turystyczną, gdzie można zanaleźć opis naszych wycieczek po Bergen i okolicy. Znaleźć wycieczki w okoliczne Fjordy i Góry. Załączamy mapy szlaków, mapy dojazdu, zdjęcia z wycieczki. Opisujemy trudność wycieczki.

Chodzimy po górach rodzinne.

W najbliższym czasie również zakładamy mały klub turystyczny w Bergen.

Adres strony: www.minnorge.com

Są tam też informacje i ogłoszenia z Bergen, dla wszystkich którzy tam mieszkają i chcieliby zwiedzić miasto.

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~Minnorge, 2011-07-01 10:31
    Bergen i wycieczki wokół Bergen

Witam

Nowegia to Piękny kraj. Mieszkamy w Bergen. Tutaj zwiedzamy góry, chodzimy po okolicznych szlakach. Podziwiamy widoki Norweskich Fjordów.

Stworzyliśmy też naszą stronę Turystyczną, gdzie można zanaleźć opis naszych wycieczek po Bergen i okolicy. Znaleźć wycieczki w okoliczne Fjordy i Góry. Załączamy mapy szlaków, mapy dojazdu, zdjęcia z wycieczki. Opisujemy trudność wycieczki.

Chodzimy po górach rodzinne.

W najbliższym czasie również zakładamy mały klub turystyczny w Bergen.

Adres strony: www.minnorge.com

Są tam też informacje i ogłoszenia z Bergen, dla wszystkich którzy tam mieszkają i chcieliby zwiedzić miasto.

zgłoś do moderacji
    • erlendi , 2011-07-21 16:17
      Odp.: Bergen i wycieczki wokół Bergen

Witam,

Właśnie oglądam Waszą stronę - dobra robota, z tym że tak sobie myślę, że dla moich uszu traktowanych już 10 lat językiem norweskim www.mittnorge.com brzmi gramatycznie poprawniej. Tak czy inaczej dobra strona i będę polecał osobom wybierającym się do Hordalandu. Ze swojej strony chciałem polecić www.whichairline.pl i http://no.whichairline.com/ . To polsko- i norweskojęzyczne (mój przekład!) wersje www.whichairline.com. Na tej stronie znajdziecie wszystko o biletach lotniczych i lataniu - artykuły, wyszukiwarka lotów, baza danych lotnisk. Mam nadzieje, że przypadnie do gustu.

życzę słonecznego lata w Bergen (o co nie zawsze w Bergen łatwo!)

zgłoś do moderacji