Kategorie: Wiadomości i media / Wiadomości, wydarzenia, polityka
Forum: Zawsze kontra....... (24 posty)
założyciel: ryjul | moderator: ryjul  | data utworzenia: 2008-07-07 20:19

Temat: Cwiąkalski kontra Ziobro....... (12 postów)
autor: ryjul
Liczba wpisów:
10
Na forum od: 2008-06-09
  zobacz wizytówkę
2008-09-08 03:40

Odp.: Cwiąkalski kontra Ziobro.......

Zawsze lubilem wystapienia p. Ziobry. Konferencje prasowe; bylo widac ze cos sie dzieje. Cwiakalski nie zrobil na mnie dobrego wrazenia. Kwestia przekroczenia uprawnien..nie jestem prawnikiem, ale wydaje mi sie ze p. Z. nie zlamal prawa w zwiazku z czym sprawy nie ma.

odpowiedz
Sortuj według:
  • ryjul , 2008-07-07 20:35
    Cwiąkalski kontra Ziobro.......

No i zaczęło się!Wakacje,to podobno sezon ogórkowy.Dawniej, w takim lekko sennym okresie politycznym,

prasa,radio i telewizja usiłowała skusić odbiorcę jakimś "ogórkowym" tematem.

Był czas na Yeti, potem Loch Nees. następnie Kręgi w zbożu, UFO a ostatnio niedżwiedzie na ścieżkach Tatr.

Autorami tych interesujących informacji byli dziennikarze.

Dziś,w dobie miłościwie panującego nam PO, chleb dziennikarzom odebrali politycy i to politycy PO.

Starcie -adwokat kontra prokurator-będzie ciekawym pojedynkiem, szkoda tylko że nie dotyczy spraw ważnych dla obywatela, ale tego obywatela o przychodach poniżej średniej płacy krajowej.

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-07 10:51
      Więc moje życie wkońcu się odmieniło!

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-05 20:00

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-04 10:48

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-29 16:35

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-28 09:38

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-20 09:19

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-19 15:49

zgłoś do moderacji
    • Dante , 2008-09-08 03:40

Zawsze lubilem wystapienia p. Ziobry. Konferencje prasowe; bylo widac ze cos sie dzieje. Cwiakalski nie zrobil na mnie dobrego wrazenia. Kwestia przekroczenia uprawnien..nie jestem prawnikiem, ale wydaje mi sie ze p. Z. nie zlamal prawa w zwiazku z czym sprawy nie ma.

zgłoś do moderacji
    • wojtbog , 2008-07-07 21:11

Zbigniew Ziobro będąc ministrem sprawiedliwości i prokuratorem generalnym służył nie państwu , nie narodowi tylko jednej partii - PIS. Praktycznie jako minister nie uznawał on za swego szefa premiera rządu p.Marcinkiewicza lecz pana przewodniczącego PIS Jarosława Kaczyńskiego. To jemu składał meldunki i od niego otrzymywał zadania do realizacji. To był naprawdę chory układ.

zgłoś do moderacji
      • ryjul , 2008-07-07 21:22

Proszę o przykład że Ziobro aresztując kogokolwiek nie przedstawił mu zarzutów kryminalnuch a sąd nie zastosował aresztu. A to że jak raz dotyczyło to ludzi PO lub byłej PZPR to już jest inna bajka.

zgłoś do moderacji
        • Foxyfire ***, 2008-08-11 16:10

Ziobro nie jest głupi, doskonale wie jakiej bariery nie może przejść. Gdyby nie podał powodów aresztowania, wystawiłby sam na siebie wyrok przez opinię publiczną, która takiej niesubordynacji kantem by nie puściła. Czasy "dajcie człowieka, paragraf się znajdzie" cały czas trwają.

zgłoś do moderacji