Kategorie: Biznes / Handel i usługi
Forum: PIZZERIA DA GRASSO ILAWA (55 postów)
założyciel: TASIORLONDYN | moderator: TASIORLONDYN  | data utworzenia: 2009-04-22 00:20

Temat: da grasso (44 posty)
autor: ~lubiacy
~lubiacy
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2009-04-22 11:32 Temat: (44 posty)

da grasso

a ja osobiscie lubie da grasso maja przynajmiej fajny lokal i dobra pizze bo nil i roma w ilawie to lipa na maxa!!!!!

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~lubiacy, 2009-04-22 11:32
    da grasso

a ja osobiscie lubie da grasso maja przynajmiej fajny lokal i dobra pizze bo nil i roma w ilawie to lipa na maxa!!!!!

zgłoś do moderacji
    • ~turysta, 2010-08-26 18:16
      Odp.: da grasso

Pizza dobra, najważniejsze że ciasto robią codziennie, co nie zawsze jest praktykowane w innych pizzeriach. Dobra i miła obsługa w lokalu, fakt że czasami trzeba dłużej poczekać.

zgłoś do moderacji
      • ~prujec, 2012-03-20 13:32

Kiedyś rządziliście w Warszawie, ale teraz wolę iść do Party Pizza. Jedzenie jest smaczniejsze, a i ceny niższe. Poza tym, wydaje mi się, że straciliście na smaku. Może to kwestia kucharza? Nie wiem, ale generalnie nie jest dobrze...

zgłoś do moderacji
    • piters_18 **, 2011-12-07 12:22

tez polecam da grasso dobra firma jakość pizzy jest dobra:)

zgłoś do moderacji
    • ~pawel, 2010-04-14 23:38

a ja osobiscie lubie da grasso maja przynajmiej fajny lokal i dobra pizze bo roma w ilawie to lipa na maxa!!!!!

zgłoś do moderacji
      • ~kasia, 2011-07-28 14:40

pizzeria bardzo klimatyczna, mila,sympatyczna i szybka obsluga..wszystko ok,polecam

zgłoś do moderacji
    • ~Susenior, 2011-05-05 17:30

Witam,

Potrzebuję pomocy w sprawie kredytu ..co sądzicie o serwisie http://tinyurl.com/6c4esg2

Słyszałem że to serwis, na którym wystawiasz swój kredyt na aukcje. Podajesz swoje oczekiwania co do kredytu – rodzaj, kwota kredytu, okres spłaty i waluta. Zostaje ona przekazana do instytucji finansowych biorących udział w licytacji i przesyłają Ci swoje propozycje. Wybierasz najlepsza dla siebie ofertę, która ponadto możesz jeszcze negocjować. Dzięki takiej procedurze możliwe jest uzyskanie kredytu na lepszych warunkach niż przy wizycie w banku.Czy to możliwe i bezpieczne proszę o wskazówki.To moja pierwsza pożyczka i jestem zielony w tym temacie.

Pozdrawiam,

zgłoś do moderacji
    • ~KONESER, 2010-12-16 18:25

Pizza dobra,tortilla duza,zestawy duze i dobre ,polecam

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-07 11:20
      Więc moje życie wkońcu się odmieniło!

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-05 21:12

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-04 11:18

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-02 15:20

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-29 17:06

zgłoś do moderacji
    • ~Ten co nie kupoje, 2010-11-28 20:09

po roku wracam i jej pizze i zestaw i WWWOOOOOWWW nie to co kiedys wszystko jadalne nawet smaczne czy cos sie tam zmienilo?????

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-28 10:08

zgłoś do moderacji
    • ~NOWY KLIENT, 2010-11-22 17:54

DAGRASSO HHHMMMMM SUPER PIZZA POLECAM

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-20 09:50

zgłoś do moderacji
    • ~samuel, 2010-11-12 18:58

lasagna wypas.

zgłoś do moderacji
    • ~pawel, 2010-10-24 21:27

pizza ok i tortilla luzik polecam

zgłoś do moderacji
    • ~SEBCIO, 2010-10-18 00:27

Maja duzo nowych produktow jest w czym wybierac,od czasu jak sie zmienil włascicel poprawa na 100%

dobra pizza super tortille oby tak dalej

zgłoś do moderacji
    • ~ARTEK, 2010-10-13 00:53

WIELGACHNE TORTILLE MAJA SA SUPER WYPASIONE

zgłoś do moderacji