|
~lubiacy
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |

Pizza dobra, najważniejsze że ciasto robią codziennie, co nie zawsze jest praktykowane w innych pizzeriach. Dobra i miła obsługa w lokalu, fakt że czasami trzeba dłużej poczekać.
Kiedyś rządziliście w Warszawie, ale teraz wolę iść do Party Pizza. Jedzenie jest smaczniejsze, a i ceny niższe. Poza tym, wydaje mi się, że straciliście na smaku. Może to kwestia kucharza? Nie wiem, ale generalnie nie jest dobrze...
a ja osobiscie lubie da grasso maja przynajmiej fajny lokal i dobra pizze bo roma w ilawie to lipa na maxa!!!!!
pizzeria bardzo klimatyczna, mila,sympatyczna i szybka obsluga..wszystko ok,polecam
Witam,
Potrzebuję pomocy w sprawie kredytu ..co sądzicie o serwisie http://tinyurl.com/6c4esg2
Słyszałem że to serwis, na którym wystawiasz swój kredyt na aukcje. Podajesz swoje oczekiwania co do kredytu – rodzaj, kwota kredytu, okres spłaty i waluta. Zostaje ona przekazana do instytucji finansowych biorących udział w licytacji i przesyłają Ci swoje propozycje. Wybierasz najlepsza dla siebie ofertę, która ponadto możesz jeszcze negocjować. Dzięki takiej procedurze możliwe jest uzyskanie kredytu na lepszych warunkach niż przy wizycie w banku.Czy to możliwe i bezpieczne proszę o wskazówki.To moja pierwsza pożyczka i jestem zielony w tym temacie.
Pozdrawiam,
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
po roku wracam i jej pizze i zestaw i WWWOOOOOWWW nie to co kiedys wszystko jadalne nawet smaczne czy cos sie tam zmienilo?????
Maja duzo nowych produktow jest w czym wybierac,od czasu jak sie zmienil włascicel poprawa na 100%
dobra pizza super tortille oby tak dalej