Planujesz urlop? Miesiąc miodowy? A może po prostu chcesz uciec na jakiś czas?
Tanie i renomowane miejsca wypoczynku znajdziesz na podkarpaciarz(pl)
Planujemy, planujemy i jedziemy z Itaką na wakacje :D
Od kilku lat nie planuje wakacji w Polsce, tylko za granicą. Niestety ceny są podobne, a pogoda o niebo lepsza :) bilety lotnicze i hotele rezerwuje przez internet, bo szybciej i wygodniej i nie musze biegac po zadnych biurach, moja ulubiona strona to www.cp-online.pl na ktorej zawsze znajde cos ciekawego :) w te wakacje wybieramy sie na Teneryfe, w zeszłym byl Egipt i Maroko.
,
2011-04-26 10:03 my planujemy juz drugi raz urlop z Funclubem. Zdecydowanie preferujemy zagranicę, tym bardziej, ze cenowo wychodzi super. :) W tym roku wybieramy się do Grecji. :)
Mój mąż zabiera mnie na majówkę do augustowa , www.augustow-logos.pl
troche obawiam się jak ro bedzie , niby strona jest ok, ale nigdy nie wiadomo. Na zdjeciach hotel wyglada przytulnie , restauracja tez niczego sobie ! Moze ktoś powiedziec cos wiecej ? Klara ?
Zapraszam do odwiedzenia Suwalszczyzny. Baśniowa Kraina z polodowcowym krajobrazem z pagórkami, jeziorami. Widok z wieży Klasztoru na Wigrach na jeziora zapiera dech w piersi. Przejażdżka Wigierską Kolejka Wąskotorową nad jeziorem Wigry to kolejna atrakcja , których Suwalszczyzna posiada bardzo wiele.
Nocleg polecam w Augustowie w Kompleksie Hotelowym Logos,przytulne pokoje, miła obsługa , smaczna kuchnia kartacze, sandacz a boczku.
Więcej informacji na stronie www.augustow-logos.pl
Serdecznie zapraszam !
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)