Kategorie: Turystyka / Noclegi, hotele, kwatery
Forum: Gdzie odpocząć z Rodziną w letnie Wakacje (255 postów)
założyciel: andre6145 | moderator: andre6145  | data utworzenia: 2008-07-03 17:39

Temat: planujecie urlop? (13 postów)
autor: mandusia20
Liczba wpisów:
7
Na forum od: 2010-02-25
  zobacz wizytówkę
2010-03-12 15:26 Temat: (13 postów)

planujecie urlop?

Planujesz urlop? Miesiąc miodowy? A może po prostu chcesz uciec na jakiś czas?

Tanie i renomowane miejsca wypoczynku znajdziesz na podkarpaciarz(pl)

odpowiedz
Sortuj według:
  • mandusia20 , 2010-03-12 15:26
    planujecie urlop?

Planujesz urlop? Miesiąc miodowy? A może po prostu chcesz uciec na jakiś czas?

Tanie i renomowane miejsca wypoczynku znajdziesz na podkarpaciarz(pl)

zgłoś do moderacji
    • ~Hanna, 2012-04-26 12:30
      Odp.: planujecie urlop?

Planujemy, planujemy i jedziemy z Itaką na wakacje :D

zgłoś do moderacji
    • ~Kris, 2012-01-31 15:00

Od kilku lat nie planuje wakacji w Polsce, tylko za granicą. Niestety ceny są podobne, a pogoda o niebo lepsza :) bilety lotnicze i hotele rezerwuje przez internet, bo szybciej i wygodniej i nie musze biegac po zadnych biurach, moja ulubiona strona to www.cp-online.pl na ktorej zawsze znajde cos ciekawego :) w te wakacje wybieramy sie na Teneryfe, w zeszłym byl Egipt i Maroko.

zgłoś do moderacji
    • deborah83 *, 2011-04-26 10:03

my planujemy juz drugi raz urlop z Funclubem. Zdecydowanie preferujemy zagranicę, tym bardziej, ze cenowo wychodzi super. :) W tym roku wybieramy się do Grecji. :)

zgłoś do moderacji
    • ~Aneta, 2011-04-24 20:59

Mój mąż zabiera mnie na majówkę do augustowa , www.augustow-logos.pl

troche obawiam się jak ro bedzie , niby strona jest ok, ale nigdy nie wiadomo. Na zdjeciach hotel wyglada przytulnie , restauracja tez niczego sobie ! Moze ktoś powiedziec cos wiecej ? Klara ?

zgłoś do moderacji
    • ~Klara 34, 2011-04-13 00:44

Zapraszam do odwiedzenia Suwalszczyzny. Baśniowa Kraina z polodowcowym krajobrazem z pagórkami, jeziorami. Widok z wieży Klasztoru na Wigrach na jeziora zapiera dech w piersi. Przejażdżka Wigierską Kolejka Wąskotorową nad jeziorem Wigry to kolejna atrakcja , których Suwalszczyzna posiada bardzo wiele.

Nocleg polecam w Augustowie w Kompleksie Hotelowym Logos,przytulne pokoje, miła obsługa , smaczna kuchnia kartacze, sandacz a boczku.

Więcej informacji na stronie www.augustow-logos.pl

Serdecznie zapraszam !

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-07 10:51
      Więc moje życie wkońcu się odmieniło!

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-05 20:00

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-04 10:48

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-29 16:35

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-28 09:38

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-20 09:19

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-19 15:49

zgłoś do moderacji