|
~Ania
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Dziś jechałem nad morze-wpadł jeleń na maskę -nikomu nic się nie stało -samochód rozwalony-miałem AUTO POMOC po 30 min. zjawiła się laweta i odwiozła mnie 150 km. do domu i warsztatu-z wakacji nici bo trzeba naprawić autko0dali na 7 dni zastępczy samochód za free.
opłacało się-szkoda tylko,że nie miałem AC :-((((((
bieda koszt naprawy ok.3000
A czy ktoś z Was planuje zakupic ta karte na zbliżajace sie wakacje?
Myśle ze latem ,podczas podróży może sie ona przydać.
To bardzo dobra wiadomość, zdecydowanie ułatwia to zakup karty
Ja ja sobie bardzo chwale.Zwłaszcza ze w ostatnio srogą zime moje autko szwankowało troszke jesli chodzi o akumulator.A karta PZU w tym czasie sprawdziła sie rewelacyjnie.Wezwałam pomoc i było ok.
Mnie bardzo cieszy to ze PZU wyszlo na przeciw oczekiwaniom klientów i teraz karte PZu Pomoc mozna zakupić równiez na allegro
www.allegro.pl/my_page.php?uid=16530286
Mysle ze najprosciej bedzie jak wejdziesz sobie na link
http://www.pzupomoc.pl/
i poczytasz. Ewenatualnie mozna zadzwonic na infolinie PZU.
Teraz kartę można mieć niezależnie od wieku auta, a można ja kupić nawet na allegro
Na Allegro też można już kupić tę kartę, nawet przesyłka jest gratis i prezent na dodatek.
Teraz jest tak ,ze dla zdajacych prawo jazdy mozna otrzymac karte PZU Pomoc.
Wiec motywacja do zdania jest jeszcze wieksza.
Ja teraz sie ciesze ze mam karte PZU Pomoc , bo w takie mrozy to az strach ze akumulator zawiedzie.
,
2009-12-19 19:57 Oczywiście że nie trzeba. Karta działa zupełnie niezależnie od tego, gdzie mamy ubezpieczone auto.