|
2011-11-24 23:54
Temat: (4 posty)
jadalniaZastanawiam się czy zrobić jadalnie kosztem salonu czy tez zrezygnować całkiem ze stołu a kupić większą ławę i jeść po prostu posiłki w salonie na kanapie. Trochę mi szkoda zagracać salon, chciałabym mieć przestrzeń ale znowu stół jadalniany tez by się przydał... pomóżcie! |

Zastanawiam się czy zrobić jadalnie kosztem salonu czy tez zrezygnować całkiem ze stołu a kupić większą ławę i jeść po prostu posiłki w salonie na kanapie. Trochę mi szkoda zagracać salon, chciałabym mieć przestrzeń ale znowu stół jadalniany tez by się przydał... pomóżcie!
Może jeszcze takie firanki cię zainteresują? jest masa to wyboru na pewno znajdziesz coś co się tobie spodoba http://megastore.pl/5818,5827,5827,Dekoracja-okna_Firany.html
,
2012-02-06 17:41 Ja mam salon 30 metrów kw. Zrobiłem część jadalnianą (stół + 6 krzeseł) i część salonową (sofa i 2 fotele). Może dasz radę to pogodzić i zmieścić :-) ?
Jeżeli chodzi o sprawdzonego sprzedawcę to polecam Ci sklep internetowy www.extrapunkt.pl Jestem pewna, że znajdziesz tam także inspiracje na urządzenie jadalni :)