witam
czy ktos z was kupowal meble tej firmy ?
na poczatku roku, na rocznice slubu, sprawilismy sobie z zona prezent i kupilismy lozko + komode.
mebelki maja oryginalny styl, ktory rozni sie od powielanych szablonow.
zamierzam kupić komodę, ale nie wiem czy warto, bo słyszałem wiele sprzecznych komentarzy o firmie... przeważają plusy, ale wiadomo, że jeden negatyw działa mocniej niż 5 pozytywów.... można u nich reklamować towar?
Tak, trzeba przyznać, że dość duży wybór Vinotti, natomiast nie do końca jestem przekonanym czy odpowiada to współczesnej modzie na meble unikatowe. Co prawda prostota i styl idą w parze z nowoczesnymi trendami, ale nie każdemu takie Vinotti odpowiada.
Czy są Państwo zadowoleni z zakupów? Pytanie kieruję do ogółu, szukam dość specyficznych mebli, lecz nim dokonam zakupu (u Vinotti znalazłem kilka interesujących przedmiotów) chciałbym zasięgnąć opinii konsumentów. Rzetelnie proszę.
slyszalem ze Vinotti to dobra marka na konkrecie wygladaja te ich kolekcje opinii tez sporo na necie wydaje mi sie ze skusze sie w przyszlym roku na cos do sypialki
niezłe to to całkiem, sympatycznie w pokoiku wygląda i oko cieszy
I po takim czasie widać jakieś ślady zużycia? Meble nie wytarły się? Co ze światłem, czy meble wyblakły?
Ja też kupiłam u nich meble z kolekcji "Tahiti" jestem bardzo zadowolona proste bryły z eleganckim wzorem , mam już je ponad miesiąc i wszystko jest wpożądku w rabacie otrzymałam specjalne środki do czyszczenia i konserwacji mebli które wydaja niemiły zapach ale czyszcze raz na dwa tygodnie i jest spokuj
tej, noto fajnie ze Vinotti daje jeszcze cos do czyszczenia, bo nieraz ciezko cos dotrzec normalnym preparatem ze sklepu
to przepraszam, co ty robisz z tymi meblami, że takie brudne?
KRÓTKO I RZECZOWO, ALE TEZ SIE ZGODZE, BO DOBRE MAJA KOLEKCJE !!!!!!!!!!!!
A wiecie, że oni teraz będą się jeszcze rozbudowywać, tzn. ofertę?
też mam łóżko, i muszę powiedzieć, że sprawuje się rewelacyjnie... może to tylko kwestia materaca, ale jakość pierwsza klasa
No chyba nie, bo ja z kolei się nie wysypiałam na łóżku z ich kolekcji, oddałam rodzicom, i oni nie narzekają, a wręcz nie mają chęci wstawać, tak dobrze im się śpi.
hej lubie wloski styl kupilismy kolekcje parigi do salonu choc to bardziej kojarzy mi sie z francja :-)
KURCZE AZ DZIWNE, ZE W TYM WATKU SAMI ZADOWOLENI KLIENCI, ALE WIDOCZNI MUSI TO BYC SOLIDNA FIRMA. ZASTANOWIE SIE NA PEWNO NAD ICH MEBLAMI, BO PRZYMIERZAM SIE DO ZAKUPU
Ja kupilam landbond
postawilam na ta kolekcje bo meble sa zrobione z kauczuku tzn. drewna kauczkowego i dzieki temu sa fajnie powyginane
Ja kupiłam parę rzeczy z kolekcji Art Nova w ich krakowskim salonie. Jak mawia mój syn "wszystko git" :-)