|
~marika
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |
2011-12-27 11:44
Temat: (2 posty)
Wyprzedaże jesień/zima 2011Proponuję dzielić się w tym wątku informacjami o aktualnych wyprzedażach kolekcji zimowych i innych ciekawych promocjach. To ja zacznę w Blue City od dziś wyprzedaż w WITTCHEN Rękawiczki 1 para -30%, 2 pary -40%, 3 i więcej -50% Torebki, paski do -50% Buty, odzież – do -40% Apaszki – do -30 % i w w Marks & Spencer obniżki do -50%. Kto wie więcej to pisać :) |

Proponuję dzielić się w tym wątku informacjami o aktualnych wyprzedażach kolekcji zimowych i innych ciekawych promocjach. To ja zacznę w Blue City od dziś wyprzedaż w WITTCHEN
Rękawiczki 1 para -30%, 2 pary -40%, 3 i więcej -50%
Torebki, paski do -50%
Buty, odzież – do -40%
Apaszki – do -30 %
i w w Marks & Spencer obniżki do -50%. Kto wie więcej to pisać :)
W klubie Stilago są 3-5 dniowe kampanie więc tam co chwile sa jakies wyprzedaże, ostatnio widziałam tam na przykład wyprzedaż butów Scholl -80% albo i spodni Wrangler, według mnie dobra okazja jeśli ktoś akurat poszukuje czegoś z tych rzeczy.
,
2012-04-01 14:24 Wyprzedaże wrosły już w naszą codzienność, zaraz po nowym roku są nawet wyprzedaże nietrafionych prezentów .Wyprzedaż kojarzyła się kiedyś z towarem małowartościowym, teraz już nie.