Jak jest z tymi stypendiami fundowanymi przez armatorów, bo nie rozumiem tego co napisali.
Mój brat jest bardzo zadowolony :) Z tego co mi powiedział, to takie stypendium polega na tym, że podpisuje się umowę z armatorem a on wypłaca Ci stypendium co miesiąc a w zamian pracuje się u niego po skończeniu studiów. ale to może niech zeerg się wypowie, on pewnie wie dokładniej o co w tym chodzi, bo jest na 3 roku.
W skrócie dobrze napisane, mniej więcej o to chodzi :). A co do samej uczelni to różnie bywa, czasami mnie już szlak trafiał jak prowadzący zajęcia się przyczepiali, ale z perspektywy czasu mogę powiedzieć że jestem zadowolony.
To wszędzie raczej tak jest, zawsze się znajdą bardziej i mniej czepliwi wykładowcy :)
jak się robi swoje, to i do tych czepialskich można sie przyzwyczaić,ale z tego co wiem i tak na akademii jest mniej takich niż na innych uczelniach.
ja jeszcze dołożę swoją cegiełkę. jestem na drugim roku na transporcie i nie wyobrażam sobie,żebym miał studiować na innej uczelni.
A co takiego swietnego jest w tym kierunku? Moze jakies blizsze informacje?
Zapraszam na kurs ECDL
Masz rację, wszędzie znajdą się ludzie, którzy muszą się wyżyć widząc że mają lepszą pozycję. Ale z dobrych informacji mogę powiedzieć, że na Akademii jest ich mało, chyba że ktoś lubi podpadać i sam się o to prosi :P.
Dokładnie. Ja miałem problem z dwoma przedmiotami, ale jakoś przy pomocy i dobrej chęci wykładowców dałem rade. Nie spotkałem sie jeszcze z czymś takim, że wykładoca nie ma czasu dla studenta, aby mu coś wytłumaczyć.
To fakt, też się z czymś takim nie spotkałem, chociaż ja bardziej biegałem żeby pisać kolejny raz zaliczenie ;). Nie ma się czym przejmować, bo studia to głównie dobra zabawa, przynajmniej u nas na szczecińskiej Akademii Morskiej.
nie jest źle, raczej luźno. jednak ja i tak mam spinkę przed zaliczeniami :D
To ja zapraszam na kurs ECDL TWP w Siedlcach u nas nie ma spinki ;)
Zapraszam na kurs TWP w Siedlcach. U nas nie ma spinki!
Co to jest spinka, czy to coś do mankietów do koszuli?
ja proponuję dodatkowo kurs ECDL
ja proponuję dodatkowo kurs ECDL