|
2010-02-19 10:20
Temat: (19 postów)
kolonie / obozy dla dzieci.Chciałabym wysłać mojego brata w tym roku pierwszy raz na kolonię. znalazłam bardzo fajny obóz w Dąbkach, który organizuje biuro ok- tours. Bardzo podoba mi się ten obóz, który jest pod znakiem mały sportowiec, mały komandos, albo mały artysta. Ale chciałam was zapytać, czy kiedyś ktoś może korzystał z usług tego biura i może mi udzielić więcej informacji, czy warto?? |

Chciałabym wysłać mojego brata w tym roku pierwszy raz na kolonię. znalazłam bardzo fajny obóz w Dąbkach, który organizuje biuro ok- tours. Bardzo podoba mi się ten obóz, który jest pod znakiem mały sportowiec, mały komandos, albo mały artysta. Ale chciałam was zapytać, czy kiedyś ktoś może korzystał z usług tego biura i może mi udzielić więcej informacji, czy warto??
Słyszałam o tym biurze i nawet w zeszłym roku wysłałam moją małą córkę na taką kolonię w Dąbkach. W związku z tym, ze ona bardzo lubi sport, skorzystaliśmy z małego sportowca, gdzie jest i trochę piłki nożnej, ręcznej, koszykówki i siatkówki Córa wróciła zachwycona, a ja, jako rodzic też byłam zadowolona z kadry, którą mają na wysokim poziomie.
,
2011-04-11 12:55 Z tego co wiem, ok-tours ma sporo opcji obozów tematycznych, więc dla dziecka to chyba lepsza opcja niż zwykłe kolonie. Jeśli dziecko akurat się czymś interesuje i chce się rozwijać, to będzie miało okazję się z tym zmierzyć.
Znam wiele pozytywnych opinii o tym biurze. Przede wszystkim mają bardzo ciekawą ofertę wyjazdów tematycznych i obozów językowych za granicą. Myślę, że to świetny pomysł na zorganizowanie wyjazdu dziecku i zarażenie go dodatkowo jakimś sportem, tańcem itd.
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
,
2010-08-10 14:50 Ja byłem na obozie ok-tours , co prawda, tym dla dorosłej młodzieży (18-25 lat), ale bardzo dobrze wszystko zorganizowane. Można było się spokojnie zabawić bez nadzoru, poznać fajnych ludzi w swoim wieku i wypocząć.
,
2010-07-27 21:43 Z ok-tours to na pewno warto wysłać dzieciaka za granicę.
Nie myślałaś o tym?
Niech się nauczy życia w innym kraju, zasmakuje kultury, podszkoli język angielski :)
Dąbki spoko, ale taka Grecja ciekawsza :)
Informacji o Ok-Tours najlepiej szukac na forach turystycznych.
Ja jak zastanawiałam sie nad wyborem tego biura na kolonie dla malucha to własnie tam szukałam. Opinie sa pozytywne. Rodzice są zadowoleni, dzieciaki zresztą również :)
Warto, mój bratanek wymusza na rodzicach, żeby w tym roku posłali go po raz drugi na strzelectwo. Ma 11 lat;) To świetne rodzaje aktywności, w dodatku miejsce jest sprzyjające, Dąbki to mała wioska koło Darłowa nad morzem. Mają wszytko zapewnione, od fachowej opieki po jedzenie i spanie.
Bardzo fajne obozy dla dzieci organizuje biuro hamak tur, naprawde bardzo fajne pomysly tam maja
Wysylam swoje dziecko z nimi do Sardynii na kolonie juz drugi rok
Z tego co słyszałam to ok-tours jest dobrym wyborem. Mają tam odpowiedzialną kadrę i bardzo bogatą ofertę więc dzieci nie powinny się nudzić:) Warto wysyłać dzieci na kolonie, bo dzięki temu stają sie bardziej samodzielne