Kategorie: Turystyka / Miejsca
Forum: Urokliwe zakątki... (17667 postów)
założyciel: Fifi | moderator: Fifi  | data utworzenia: 2009-03-10 01:29

Temat: Ciekawe miejsca - cała masa. (53 posty)
autor: niki_patyki
Liczba wpisów:
2
Na forum od: 2010-02-10
  zobacz wizytówkę
2010-02-10 00:09 Temat: (53 posty)

Ciekawe miejsca - cała masa.

Polecam tym, którzy nie mają z kim, lub szukają drugiej połówki.

Znajdziesz tam też całą masę ciekawych miejsc z całego kraju.

http://niemamzkim.pl

Pozdrawiam

niki_patyki

odpowiedz
Sortuj według:
  • niki_patyki , 2010-02-10 00:09
    Ciekawe miejsca - cała masa.

Polecam tym, którzy nie mają z kim, lub szukają drugiej połówki.

Znajdziesz tam też całą masę ciekawych miejsc z całego kraju.

http://niemamzkim.pl

Pozdrawiam

niki_patyki

zgłoś do moderacji
    • ~boqumila, 2012-01-24 11:20
      Odp.: Ciekawe miejsca - cała masa.

Mi takie miejsca pokazuje mobitrip! dzięki niemu Podgórze krakowskie okazało się kopalnią urokliwych knajpek i miejsc spacerowych :)

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-07 11:15
      Więc moje życie wkońcu się odmieniło!

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-05 21:01

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-04 11:14

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-02 15:15

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-29 17:02

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-28 10:04

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-20 09:45

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-19 16:19

zgłoś do moderacji
    • 67andrzej ****, 2010-02-16 14:35
      stereotypy

długo się zastanawiałem gdzie umieścić tę mapkę Europy przedstawiającą nasze stereotypy o zamieszkujących ją ludach. W końcu pomyślałem że w końcu wiąże się to jakoś z urokliwymi zakątkami. Więc proszę. Ale jeszcze słowo komentarza: to jest żart, choć gruby; żartuję tutaj ze stereotypów. Nie nawołuję i nie szerzę żadnej wrażej propagandya już w szczególności , jeśli ktoś na serio się identyfikuje z nazwami na mapie to lojalnie go uprzedzam że jest matołem. Napomykam gdyż w necie ginie przekaz niewerbalny

zgłoś do moderacji
    • angjur1 **, 2010-02-18 11:53

Jakiś czas temu odwiedziłam Beskid Niski. Nie wiedziałam, że jest tam tyle ciekawych rzeczy do zobaczenia. Poza tym rzut beretem od Bieszczadów, więc i o ten rejon zahaczyłam. Na pewno jeszcze się tam wybiorę, bo jest co oglądać i zwiedzać.

zgłoś do moderacji
      • 67andrzej ****, 2010-02-25 15:00

Polecam szczególnie uzdrowisko w Wysowej, cerkwie, cmentarze wojskowe z I wojny św., rezerwat Kornuty koło Bodaków, jazdy konne w Regietowie i Gładyszowie :) zparaszam do odwiedzić mojego prywatnego forum na polsce turystycznej "beskid niski" i wrzucania tam fotek

zgłoś do moderacji
    • ~dorka, 2010-02-22 10:13

Mnie się wydaje, że to najfajniejsze miejsce na wakacje, można rowerem przejechać w wzdłuż i wszerz tę Wyspę, super przygoda, a teraz nawet jest do wygrania wycieczka http://www.visitbritain.pl/campaigns/european/form.aspx dla dwóch osób, także z połówką można zwidzieć super historyczne miejsca.

zgłoś do moderacji