https://www.facebook.com/photo.php?fbid=349169111761874&set=a.349165368428915.92954.291936337485152&type=3&theater
magia gór....po prostu:)
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Znowu ten spamer,,szczęsliwy'' czy tobie ktoś za to płaci ? Nie otwierajcie tej strony, proponowanej przez tego spamera.

jako słaby nawigator nie natrafilem na forum o zamkach. Ale że Chojnik leży w górach więc Voilla ! oto fotka
Wspaniała fotka. Na moim profilu znajdziesz moje forum ,,GÓRY I ZAMKI''. Jest dostępne dla wszystkich.
...wdrapałeś się tam ?...pytam z ciekawości , bo bywam tam, ale jakoś nie mam sumienia ciągnąć dzieciaki taki kawałek drogi, a coś mi się wydaje, że trochę trzeba się natrudzić aby tam dotrzeć....:)
nie, nie jest tak strasznie. Sa po drodzxe skałki na które dzieciaki uwielbiają włazić. Jeżeli jeszcze są w tzw. kupie to nawet nie zauważą kiedy wylezą
,
2009-11-21 23:16 ... tu już nie strasznie... słonecznie i jakoś cieplej...