|
~jolia
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |
2009-07-17 17:43
Temat: (47 postów)
gdzie na wakacjehej,razem z moim narzeczonym chcemy wybrac sie po ślubie (sierpien/wrzesien) w jakiś tygodniowy wypad, mamy jednak dylemat nad zakopanem, karpaczem i mazurami, czy macie jakies fajne, ładne i ciekawe miejsca godne polecenia, podzielcie sie wrazeniami badz propozycjami :) |

hej,razem z moim narzeczonym chcemy wybrac sie po ślubie (sierpien/wrzesien) w jakiś tygodniowy wypad, mamy jednak dylemat nad zakopanem, karpaczem i mazurami, czy macie jakies fajne, ładne i ciekawe miejsca godne polecenia, podzielcie sie wrazeniami badz propozycjami :)
poleccam zakopane....nigdzie nie jest tak pieęknie jak tam. Najlepiej zajrzyj na strone www.mobitrip.pl, tam znajdziesz wszystko - gdzie zjeść, gdzie przenocować, gdzie wyjsć wieczorem potańczyć plus mapa całych tatr z opisami:) czego chceć więcej?
Ja polecałaby wyjazd nad morze. Ciekawym miejscem jest Jastrzębia Góra, gdzie znajduje się hotel Primavera. W tym hotelu znajduje się centrum spa, gdzie można się poddać zabiegom pielęgnacyjnym, ale także fajne jest to, że ten hotel jest tylko 100 m od morza;) jak dla mnie super rozwiązanie;) A dla was??
Polska jest fajna we wszystkich miejscach. Dla zakochanych napewno tak zatłoczone miejsca nie będą dobre- lepsze ciche zakątki które można znależć na forum...
Polecam camping w Pietrowicach Głubczyckich...teraz w lasach jest dużo grzybów, cisza, do Krnova w Czechach 3 km. sztuczny stok zjazdowy no i pogodę ducha mozna tu znależć...
Fifi czy masz na swym profilu swoich znajomych? bo mnie nie wyswietla.... są obserwowani a i to tylko niektórzy jak nacisnę więcej to nic się nie wyświetla.
...cicho kogito !!!...bo się okaże, że będziemy musieli się ponownie zapraszać....ha, ha, ha.....:)
Mamy adresy... ale czasem mnie ponosi... tu to jeszcze tak delikatnie ale np. ostatni mój post o telewizji...są pychą unoszacy się ludzie, że aż pod obłokami fruwają.
...takich ludzi jest masa...znieczulica, obłuda, chamstwo szerzą się w zastraszającym tempie...:(
...zło tylko dobrocią można zwalczyć....zdaję sobie sprawę, że nie zbawimy całego świata....ludzie w pogoni za własnym ,,dobrem'' zapominają co to atruizm...fakt, że nie mamy takiego wpływu ,aby wyeliminować otaczające nas zło i cierpienie, ale możemy sprawić, że będzie tego zła mniej...żyjmy w zgodzie ze sobą...uśmiechajmy się do siebie i nie odpłacajmy pięknym za nadobne osobom ,które rozsiewają zło...nauczmy dzieci żyć rozumnie, a to w przyszłości zaprocentuje....:)
czyli inaczej ,,zło dobrem zwyciężaj''.... tak staram się dzialać, ale nie zawsze to wychodzi...
...bo to baaaardzo trudna sztuka...najważniejsze ,że chcemy i się staramy....:)
a co tam.... najważniejsze aby coś robić pozytywnego...a błędy zawsze się popełnia.