Kategorie: Turystyka / Miejsca
Forum: Urokliwe zakątki... (17667 postów)
założyciel: Fifi | moderator: Fifi  | data utworzenia: 2009-03-10 01:29

Temat: ...nad wodą... (1187 postów)
autor: Fifi
Liczba wpisów:
45448
Na forum od: 2008-12-10
  zobacz wizytówkę
2009-05-22 15:16 Temat: (1187 postów)

...nad wodą...

...czas płynie szybko...

odpowiedz
Sortuj według:
  • Fifi *****, 2009-05-22 15:16
    ...nad wodą...

...czas płynie szybko...

zgłoś do moderacji
    • piters_18 **, 2011-11-15 11:06
      Odp.: ...nad wodą...

dobre odbicie chmur nad rzeką

zgłoś do moderacji
    • sz.aleks , 2011-11-07 14:22

Niektórzy lubią jeziora, inni morza, a ja lubię rzeki, szumiące w górskich dolinach. A najbardziej Wisłę, królową polskich rzek, a nad nią Perłę Beskidów miasto Wisłę, a tam wille zaraz obok rzeki. WILLE POD SMREKAMI.

zgłoś do moderacji
    • ~kameleon, 2011-08-31 18:12

nad wodą czas płynie znacznie przyjemniej, zwłaszcza gdy spędza się go tak: http://kwejk.pl/obrazek/376392

zgłoś do moderacji
    • ~gość, 2011-03-16 14:08

Urokliwe miejsca - gdzie można odpocząć, odetchnąć świeżym powietrzem... chyba, że jest się alergikiem :/ Szukam czegoś dla osób z alergią i surfując po necie znalazłam fajną stronkę: www.mojealergie.pl. Ciekawa jestem Waszych opinii.

zgłoś do moderacji
    • 67andrzej ****, 2010-01-05 13:40

i klasycznie - ku zachodzącemu słońcu :)

zgłoś do moderacji
      • Fifi *****, 2010-01-05 17:42

...przepiękny zachód !...cudo woda, fantastyczne niebo....pływasz trochę ?....:)

zgłoś do moderacji
        • 67andrzej ****, 2010-01-05 19:14

Trochę. Po morzu, nie śródlądziu. Lubię przestrzeń, gdy nie widac lądu i długie godziny wachty , najlepiej nocnej

zgłoś do moderacji
          • Fifi *****, 2010-01-05 22:04

...rozumiem, że nie pływasz sam....:)...na dużej jednostce ?...i jak to jest na takiej nocnej wachcie ?....co Cię w tym pociąga ?....:)

zgłoś do moderacji
            • 67andrzej ****, 2010-01-06 09:48

pływamy ze znajomymi na raczej małych jachcikach 14 - 18 m; na nocnej wachcie jest cisza i spokój a do tego jeśli noc jet ksieżycowa, to w każdej fali odbija się ksieżyc i morze lśni aż po horyzont :)

zgłoś do moderacji
              • Fifi *****, 2010-01-06 10:09

...i delektujesz sie wtedy tym pięknym widokiem, czy raczej Twój umysł zaprzątnięty jest oddawaniem się przeróżnym rozmyślaniom...lubisz tę morską ,,ciszę'' ?.....:)

zgłoś do moderacji
                • 67andrzej ****, 2010-01-06 11:36

chyba jestem wtedy bezmyślny. Tzn. powinieniem napisać, że zamiast rozmyślać po prostu jestem.

zgłoś do moderacji
                  • Fifi *****, 2010-01-06 12:41

...ja tak nie potrafię...zawsze jakieś roztrzepane myśli krążą nieustannie...:)

zgłoś do moderacji
                    • 67andrzej ****, 2010-01-07 08:42

a, to owszem. roztrzepane, chaotyczne tak. Ale jest to rodzaj biegu jałowego w samochodzie. Nic z nich nie wynika anie nie są warte zapamiętania

zgłoś do moderacji
                      • Fifi *****, 2010-01-07 09:30

...ale czasem warto nad którąś dłużej się skupić...bo zawsze może cos wartościowego się trafić i wtedy jednak warto ją zapamiętać...a za jakiś czas miło wspominać....:)...Andrzeju, jesteś typem ,,samotnika'' ?....:)

zgłoś do moderacji
                        • 67andrzej ****, 2010-01-07 13:18

Ja ostatnio jestem głównie rozchwiany emocjonalnie, pewnie przechodzę klimakterium ale: 1) nie lubię tańczyć 2) nie lubię bankietów, gal i potańcówek3) lubię się zaszywać w różnych dziwnych miejscach a jednocześnie np podczas podróży nie mam problemów z nawiązywaniem kontaktów z tubylcami, natomiast na biznesowym lanczu męczę się jakby mnie zęby bolały. Cenie spokój i ciszę (kiedy nie walczę z żywiołem lub nie okrązam świata hehe) Więc jestem raczej dziwakiem mającym w sobie cechy pirata i kupca korzennnego

zgłoś do moderacji
      • freelk ****, 2010-06-03 07:41

..to jest właśnie klasyk....!!

zgłoś do moderacji
        • ~JWkeIMYitPzBRps, 2011-03-01 18:45

QdMgLG <a href="http://mwflofrfgoqd.com/">mwflofrfgoqd</a>, [url=http://drripeppuslk.com/]drripeppuslk[/url], [link=http://pbkrcqsnlnmf.com/]pbkrcqsnlnmf[/link], http://ouduprkysved.com/

zgłoś do moderacji