...a bardzo możliwe...ale to nic nie szkodzi ,że słońca nie ma....jak się dojedzie do końca ,to i słońce sie pojawi.....:)
...nic prostszego jak założyć okulary przeciwsłoneczne...jeszcze chwila i będzie wyżej , to już nie będzie tak dawało po oczach...wez sobie na wstrzymanie....:)
..chodziło mi o jazdę pod słońce...możesz zrobić sobie przerwę i w jakiś sposób ją spożytkować....:)
...masz rację ...jakbyś miał jechać do mnie i się wymigać tym słońcem to bym Ci nie darował....:)))))
...Ty juz dobrze wiesz !!!!!!!...na pewno wymyśliłbym coś odpowiedniego do sytuacji.....:)
W takiej roślinności na pewno. Wydaje mi się,że jest to jednak zachód słońca. Tak myślę,bo po lewej stronie jest Południe a po prawej Północ. Więc fotografujący patrzy w kierunku zachodnim :))
,
2009-10-31 20:27 
... i tu się mylisz...sama robiłam to zdjęcie i po prawej stronie miałam południe, po lewej północ a za mną był zachód. Po chwili, gdy podeszłam bliżej, ten wschód wyglądał już tak...
Oczywiście! Jeśli po prawej miałaś Południe to przed sobą musiał być Wschód. W tym układzie muszę przyznać się do pomyłki. ładne tam są wschody słońca. A gdzie leży to "tam"? Na pewno na Południu :))