...mieście uznawanym za letnią nadmorską stolicę...niepowtarzalny charakter miastu nadają secesyjne kamieniczki i wille otoczone drzewami, zabytkowe parki oraz piękne, zadbane ogrody...a czyste, piaszczyste plaże rozciągają się na przestrzeni całego sopockiego brzegu...
W SOPOCIE TO SE MOZNA NAJWYZEJ GRUSZKE ZWALIC
...nikt Ci nie broni...jeśli to Twoja ulubiona forma spędzania wolnego czasu, to proszę bardzo...tylko co to za różnica czy będzie to Sopot, Warszawa czy Kraków ?....
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

...Krzywy Domek w Sopocie został uznany najdziwniejszym budynkiem na świecie ...Powstały w 2003 r. Krzywy Domek swoim charakterem nawiązuje do bajkowych rysunków Jana Marcina Szancera oraz Pera Dahlberga, a także projektów Gaudiego. Elewacja zewnętrzna obiektu w pełni odpowiada stylistyce Monciaka. Budynek poziomami nawiązuje do gzymsów i poziomów sąsiadujących kamieniczek.... Obiekt zlokalizowany jest w miejscu szczególnym, bo przy słynnym sopockim "Monciaku". Ten popularny deptak, to przede wszystkim miejsce spotkań trójmiejskiej bohemy, ludzi szukających zabawy i radosnej inności. Znajduje się tu wiele nastrojowych kawiarenek, zakładów gastronomicznych, sklepów i miejsc rozrywki....
No albo wszyscy oglądający są na haju… Aparat fotograficzny też… ;)
...na przykład...upór...szczerość...pewność siebie...pomysłowość, przebiegłość...skromność ,cierpliwość...wesołość...i łagodność....i jeszcze jedna rzecz, o której doskonale wiesz....:)