disco polo było modne kilka lat temu. dzisiaj puszcza się je na weselach itp mało kto w domu tego słucha
jak to? disco polo było modne, jest modne i modne pozostanie. Każdy kto się napije, na imprezie czy weselu, prędzej czy poźniej sięga po ten repertuar. Niestety ta zakała nigdy nie zostanie zwalczona, a jeżeli się mylę to tylko lepiej :)
modne może i kilka lat temu, ale dalej chłopaki kasę trzepią, zarabiają więcej niż doda, feel i górniak razem wzięci. Można sie z disco polo śmiać, ale trzeba przyznać że wiedzą jak zarabiać pieniądze
e tam, się mówi że nikt nie słucha a tak naprawdę wszyscy cichaczem ściągają (http://www.youtube.com/watch?v=-57pSjBmBUA&feature=youtu.be) a niby skąd takie programy jak "Łowy króla diosco" na vivie??? jak robią tzn że mają sporą oglądalność...
,
2011-09-20 16:34 Skoro ludzie sluchaja znaczy ze ta muzyka nie wyginela.
Jestem za piosenką disco polo do eurowizji ,napewno nie mósielibyśmy się w następnym roku ,kwalifikować .Naród polski to dziwny kraj ,wstydzi się nawet muzyki disco polo a dużo krajów w europie ma tego typu muzykę i nie robią z tego żadnego halo,tego typu piosenki się dobrze mają,a nawet są na listach przebojów,a u nas co słabsze to zniszczyć a ten co ma kasę to będzie śpiewać byle co że szlak człowieka bierze a musi słuchać bo to podobno pięęęęęękny przebój.Wtym roku na eurowizji też będzie klapa bo nie sądzę że tą piosenkę wybrali ludzie były jak zwykle u nas machlojki ale my tego się nie dowiemy,na drugi rok znowu klasyfikacje jak w banku.
Stwierdziliście że muzyka disco pola to przeżytek.
Bardzo dziwne, bo jak leci w radiu czy na dyskotece to wszyscy o dziwo ją znają!!!
Ludzie nie chcą się przyznać że słuchają od czasu do czasu takiej muzy, po prostu się wstydzą a tu nie ma czego. Każdy ma swoje upodobania czego słucha... Disco polo na pewno nie zaginie i będzie jeszcze długo z nami.:D
A ja się nie wstydzę : D Jestem fanką tego Gatunku, smutn ejest to, że nie każdy potrafi się do tego przznać...
dziwne bo na weselach wszyscy znają słowa i świetnie się bawią bez względu na zawartość " trunków" w sobie jesteś szalona z białym misiem w majteczkach w kropeczki..............
tak wszyscy to znają bo słowa(muzyka) są bardzo proste i łatwo wpadają w ucho! i jest to muzyka dla młodych i starszych... ale tylko na weselach( jakiś innych imprezach) sie tego słucha bo na co dzień to ludzie się tego wstydzą:P
Może w takim razie od razu hymn narodowy przerobić w disco polo? Może w koncu niektorzy nauczą się go na pamięc, skoro slowa tak latwo wpadaja w ucho ;p
jak ktoś się nie chce nauczyć hymnu to i tych piosenek się nie nauczy:P
Przecież w końcu takie melodyjne :P Byleby Górniak nie spiewała bo tego to i ja nie zdzierżę >< :P
Hymn w formie piosenki Disco Polo brzmi zachęcająco ;)
Czy wiesz może jakie masz iq (poziom inteligencji) ? Czy Twoje iq jest większe od inteligencji Dody? Jeśli nie to sprawdź się:
http://www.iq-test.pl/#50328
ja tam lubir disko polo i lubie sie przy tym bawic i słuchac ZNAM MNÓSTWO OSOB KTÓRE TEZ LUBIA DISKO POLO DISKO POLO TO SUPER MUZYKA LEPSZA OD TECHNO I TEJ ŁUPANINY TYCH SAMYCH DZIWKÓW NON STOP
Kolego jestes w bledzie. I to wielkim błędzie. Nawet nie zdajesz sobie sprawy ile osob slucha discopolo. W mojej okolicy to jest jakies 60-70% młodzieży slucha disco polo
KAŻDY MÓWI ŻE TEGO NIE SŁUCHA,A PRZEWAŻNIE MŁODZIEŻ TO DLACZEGO NP. PODCZAS KORTOWIADY W OLSZTYNIE WSZYSCY ZNAJĄ TEKSTY PIOSENEK?