...dziś na Torze Poznań - Automobilklub Wielkopolski gościł nie kto inny jak przyszły mistrz świata F1- Robert Kubica....:)) ...przejazd Roberta bolidem Renault był kulminacyjnym punktem imprezy N-Gine Renault F1 Team Show...Robert Kubica tuż po godzinie 16.00 wsiadł do swego żółtego bolidu i rozpoczął popis prawdziwej jazdy...licznie zgromadzeni kibice byli pod wrażeniem szybkości jaką rozwijał Kubica. Kierowca Renault przejechał kilka okrążeń w znakomitym tempie, po czym "wykręcił" kilka niezwykle efektownych bączków.... spektakl rozpoczął się powitalnym okrążeniem w Renault Megane CC....następnie Robert odebrał Renault Megane GT z serii limitowanej Robert Kubica. Poprowadził również Renault Megane Trophy o mocy 360 KM. Ten niezwykły samochód rozwija prędkość do 100 km/h w czasie 3,67 sekundy! ...wraz z Kubicą do stolicy Wielkopolski przyjechał też kierowca rezerwowy zespołu Renault F1 Team, Jerome d'Ambrosio. ..podczas dzisiejszego spotkania na Torze Poznań pojawili się także inni polscy kierowcy rywalizujący w wyścigowych mistrzostwach kraju...Karolina Lampel-Czapka w Renault Megane Trophy oraz Maurycy Kochański i Jakub Śmiechowski w Formule Renault 2000...mimo, że panował dziś straszny upał, warto było się ,,pofatygować'' aby przeżyć niesamowite chwile z Robertem Kubicą...:))
,
2012-03-21 22:01 Myślalem, że już się wyleczył, potem spojrzałem na date :D
widzę,że tematy nie ruszane,...ehhh...zdmuchnijmy ten kusz...:)))
...żebyś wiedział, że sprawiło mi to ogromną przyjemność...;)
a dzisiaj kwalifikacje....a treningi wypadły żeby nie zapeszyć całkiem względnie.....:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
...i już po wyscigu...i było pudło...a ja ?......happy !!!!!!...:)
...ja też....happy.....:)))....ale jednak błędy kardynalne mogą przytrafić się każdemu....tylko sztuką jest przez nie przechodzić i jechać dalej z klasą.....:)))))
...i sztuka jest przyznać się do tego...a nie zwalać, na bolid, lub mechaników...:)
tak to jest....ale zrobili mu kilka fotek ze zmieszaną miną....jest KOZAKIEM i widać to na każdym calu....tyle błędów a trzeci dojechał.....heheeee....zobaczymy jak monza pójdzie....bo to całkiem inny tor...jak tam będzie jak w belgii to mamy w końcu Roberta w czołówce....:))))