|
2010-10-25 01:07
Temat: (2 posty)
Napisze a Ty mi i tak nie odpowiesz...Slucham muzyki.Przede wszystkim.Duzo czytam.Np. teraz po raz trzeci"Satysfakcje"Daniela Wyszogrodzkiego.To najlepsza biografia The Rolling Stones! Wieczorem lubie ogladac filmy i robie to czesto.A jesli akurat cos sie dzieje to oczywiscie ogladam mecz!Np.Manchester City-Lech Poznan....W czasie wolnym lubie tez pic piwo lub wino[zima grzane],lubie jesienia dlugie spacery a poznym wieczorem,szczegolnie w pracy,lubie poskakac troche po internecie.Amen.Wszystko?Nawet nie jestem pewien:)) |

Slucham muzyki.Przede wszystkim.Duzo czytam.Np. teraz po raz trzeci"Satysfakcje"Daniela Wyszogrodzkiego.To najlepsza biografia The Rolling Stones!
Wieczorem lubie ogladac filmy i robie to czesto.A jesli akurat cos sie dzieje to oczywiscie ogladam mecz!Np.Manchester City-Lech Poznan....W czasie wolnym lubie tez pic piwo lub wino[zima grzane],lubie jesienia dlugie spacery a poznym wieczorem,szczegolnie w pracy,lubie poskakac troche po internecie.Amen.Wszystko?Nawet nie jestem pewien:))
ja w wolnym czasie siedzę przed komputerem i codziennie przeglądam internet w poszukiwaniu ciekawych i śmiesznych tematów dziś polecam coś oryginalnego oto link http://pordubitz.org/1/wiadomosci.onet.pl