Kategorie: Społeczności / Towarzyskie
Forum: Co robisz w wolnym czasie? (150 postów)
założyciel: agusiax | moderator: agusiax  | data utworzenia: 2008-06-08 16:13

Temat: Odpoczywam (15 postów)
autor: tom72
Liczba wpisów:
14
Na forum od: 2008-03-25
  zobacz wizytówkę
2008-07-23 11:03 Temat: (15 postów)

Odpoczywam

Staram sie go spedzic aktywnie ,ale tak aby byc zadowolonym ,zrelaksowanym.Robie to na co w danej chwili mam ochote nic na sile ,powoli i do przodu.:)

odpowiedz
Sortuj według:
  • tom72 , 2008-07-23 11:03
    Odpoczywam

Staram sie go spedzic aktywnie ,ale tak aby byc zadowolonym ,zrelaksowanym.Robie to na co w danej chwili mam ochote nic na sile ,powoli i do przodu.:)

zgłoś do moderacji
    • ~mala1310, 2011-07-26 22:05
      Odp.: Odpoczywam

Odpoczywam w rodziną, gdyż rodzina powinna być najważniejsza i czas z nią spędzony powinien być piękny, długi i szczęśliwy. Sprawdźcie czy tego raju nic wam nie przerwie i jak długo będziecie się tym mogli cieszyć – najlepiej jak najdłużej – a na to pytanie dostaniecie odpowiedź odwiedzając stonkę:

http://linkaturs.com/news0041.php

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-07 10:50
      Więc moje życie wkońcu się odmieniło!

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-05 19:58

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-04 10:47

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-29 16:34

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-28 09:36

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-20 09:18

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-19 15:48

zgłoś do moderacji
    • zoika ****, 2008-11-02 16:34
      Odpoczywam

prawidłowe podejśącie do spędzania wolnego czasu : )

zgłoś do moderacji
    • Foxyfire ***, 2008-08-12 10:25

Aktywnie to znaczy jakiś sport, czy układanie puzzli? :P

W podobieństwie do autora, też staram się robić to aktywnie, chociaż pogoda nie zawsze mi na to pozwala. Po prostu czasem wystarczy mi legnięcie na łożku i poczytanie czegoś, o ile mój rozumek jest jeszcze w stanie tyle pojąć ;)

zgłoś do moderacji
      • Franco! , 2008-08-28 15:03

Dla kazdego znajdzie sie cos dopasowanego. Ja wole odpoczywac w rytmach dobrej dobrej muzyki albo obejrzeniu fajnego filmu.

zgłoś do moderacji
        • women , 2008-08-29 22:31

A ja chyba najlepiej relaksuję się przy komputerze...wtedy odchodzi real....i zaczyna się troszkę inny świat...

zgłoś do moderacji
        • Aniołek **, 2008-09-22 12:16

Dobra muzyka,dobry film ,ja tez tak lubię odpoczywać .Do tego dobra książka ,pisanie wierszy ,czy opowiadań i uciekam w zupełnie inny świat ,choć na chwilę .Lubię też spacery ,długie ,chodząc swoimi ulubionymi ścieżkami próbuję nie myśleć o trudach dnia codziennego ,to są tylko moje drogi ,mój wiatr ,moje drzewa ,choć na chwilę.

zgłoś do moderacji
    • luk ********** *, 2008-09-07 22:57

Odpoczywam pisząc do innych

zgłoś do moderacji