Staram sie go spedzic aktywnie ,ale tak aby byc zadowolonym ,zrelaksowanym.Robie to na co w danej chwili mam ochote nic na sile ,powoli i do przodu.:)
Odpoczywam w rodziną, gdyż rodzina powinna być najważniejsza i czas z nią spędzony powinien być piękny, długi i szczęśliwy. Sprawdźcie czy tego raju nic wam nie przerwie i jak długo będziecie się tym mogli cieszyć – najlepiej jak najdłużej – a na to pytanie dostaniecie odpowiedź odwiedzając stonkę:
http://linkaturs.com/news0041.php
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Aktywnie to znaczy jakiś sport, czy układanie puzzli? :P
W podobieństwie do autora, też staram się robić to aktywnie, chociaż pogoda nie zawsze mi na to pozwala. Po prostu czasem wystarczy mi legnięcie na łożku i poczytanie czegoś, o ile mój rozumek jest jeszcze w stanie tyle pojąć ;)
Dla kazdego znajdzie sie cos dopasowanego. Ja wole odpoczywac w rytmach dobrej dobrej muzyki albo obejrzeniu fajnego filmu.
A ja chyba najlepiej relaksuję się przy komputerze...wtedy odchodzi real....i zaczyna się troszkę inny świat...
Dobra muzyka,dobry film ,ja tez tak lubię odpoczywać .Do tego dobra książka ,pisanie wierszy ,czy opowiadań i uciekam w zupełnie inny świat ,choć na chwilę .Lubię też spacery ,długie ,chodząc swoimi ulubionymi ścieżkami próbuję nie myśleć o trudach dnia codziennego ,to są tylko moje drogi ,mój wiatr ,moje drzewa ,choć na chwilę.