|
~jones
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |
2009-02-19 22:04
Temat: (13 postów)
na samochodmysALEM KIEDYS O KREDYCIE NA SAMOCHOD, BO NA KUPNO TAKIEGO, JAKI BYM CHCIAL MNIE NIE STAC, ALE TEZ CHCE WCZESNIEJ ZASIEGNAC JAKIEJS RADY, WIADOMO, ZE TERAZ W KRYZYSIE TRUDNO SI EPOLAPAC, Z KTORYM BANKIEM MOZNA ZACZAC WPSOLPRACE. MOZE WYBIORE SIE DO DORADCOW FINANSOWYCH? SLYSZALEM, ZE ZA PORADE NIC SIE NIE PLACI. TO PRAWDA? KTORZY WIEDZA COS O KREDYTACH SAMOCHODOWYCH? |

mysALEM KIEDYS O KREDYCIE NA SAMOCHOD, BO NA KUPNO TAKIEGO, JAKI BYM CHCIAL MNIE NIE STAC, ALE TEZ CHCE WCZESNIEJ ZASIEGNAC JAKIEJS RADY, WIADOMO, ZE TERAZ W KRYZYSIE TRUDNO SI EPOLAPAC, Z KTORYM BANKIEM MOZNA ZACZAC WPSOLPRACE. MOZE WYBIORE SIE DO DORADCOW FINANSOWYCH? SLYSZALEM, ZE ZA PORADE NIC SIE NIE PLACI. TO PRAWDA? KTORZY WIEDZA COS O KREDYTACH SAMOCHODOWYCH?
odpowiedz
Sprawdzaj oprocentowanie i wszystkie pozostale koszty. Przeczytaj kilka razy ze zrozumieniem cala umowe wraz ze wszystkimi zalacznikami zanim cokolwiek podpiszesz.
---
http://www.growandgo.pl ---> DARMOWY kurs: Jak skutecznie zacząć inwestować na giełdzie?
http://abcinwestowania.wordpress.com ---> porady inwestycyjne
odpowiedz
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
odpowiedz
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
no, wlansie, do banku pewnie na koncu. z kasa jakos stoje, ale wlasnie chce zasiegnac poray, zeby wiedziec dokladnie na czym stoje. wole do doradcy, to mnie nie wysmieje jak powiem co i jak, do banku to gorzej. zreszta tak naprawde nie wiem do ktorego banku. ni do ktorego doradcy :|
odpowiedz
Do banku to idź na końcu. Lepiej najpierw spróbuj z doradcami. Wiem, że napewno finamo ma darmowe spotkania. Nie wiem jak expander i open. Pamiętaj - do banku na końcu!!
odpowiedz
Sprawdzaj oprocentowanie. O bank bym się nie martwił raczej o swoje dochody...
odpowiedz