|
~marta
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |

najtaniej w sieci profesjonalna Bieliizna termoaktywna WEBSTER,młodszy brat brubecka polecam
teraz 119 zł komplet
http://www.allegro.pl/item822831774_bielizna_termoaktywna_webster_najtaniej_kpl_m.html
,
2011-11-18 15:19 Polecam wszystkim którzy jeżdżą na nartach, na rowerze lub na motorze odzież i bieliznę termoaktywna a także wiele innych na allegro u użytkownika FH_ESPO. Kupiłam tam odzież niedawno i jestem bardzo zadowolona zarówno z jakości otrzymanego towaru jak i z cen.
Na pewno będziecie zadowoleni.
bieliznę stoor polecam w sklepie www.sklep.guroholicy.pl
tutaj ceny są w promocji niższe niż w firmowym sklepie
jeśli nie ma jakiegoś rozmiaru lub interesującego Cię produktu pisz maila
Moim zdaniem najlepszą bieliznę termoaktywną ma under armour. W Polsce może jeszcze nie jest bardzo znana ta marka, ale coraz częściej można zobaczyć ludzi w takich koszulkach. Sam mam taką koszulkę. Spokojnie nadaje się do biegania i do gry w piłkę.
Jeśli chodzi o bieliznę termoaktywną, w ogóle o taką odzież to słyszałam, że bardzo dobrej jakości bielizną i odzieżą jest odzież Under Armour. Więc wydaje mi się, że dobrze by było w coś takiego zainwestować. Bo nadaje się do tego, żeby w niej ćwiczyć każdy rodzaj sportu, bo materiały są nie tylko "oddychające" ale też bardzo dobrze wchłaniają pot.
,
2010-07-28 21:47 Mam koszulkę Under Armour i to co piszesz to prawda. Skóra lepiej oddycha, a technologia Anti Odor rzeczywiście pochłania przykry zapach. O ich jakości może świadczyć fakt, że używa ich wiele zawodników UFC, najlepszej organizacji MMA na świecie.
Na pewno warto inwestować w tego typu bieliznę. Wiem z własnego doświadczenia:) Gdyby nie ona to każdy mój wyjazd na narty byłby utrapieniem:) A tak mogę w pełni cieszyć się moja ulubioną dyscypliną sportu:) Bardzo dobrą jakościowo bieliznę termoaktywną można dostać na siulagrande.pl, t już jest naprawde "wyższa półka"
Ja ostatnio dowiedziałam się o bieliźnie Under Armour...i znalazłam ja już nawet na stronie Fa-Pol i zastanawiam się co mam dokładnie kupić bo zamierzam się wybrać na kilka dni w góry na rower i nie wiem czy lepiej zainwestować w koszulkę z długimi rękawami czy z krótkimi ale raczej chyba kupie taką z długimi - ale ogólnie tez bardzo lubię takie ciuchy termoaktywne i nie ma ich zdecydowanie co porównywać do normalnych sportowych.
,
2010-06-17 11:22 oj jeśli chodzi o odzież, czy bieliznę termoaktywną to mnie się bardzo spodobały ubrania firmy ODLO, jest zrobiona z bardzo dobrych materiałów, szybko schnie, i myślę, że doskonale się będzie nadawać do tego, żeby w niej ćwiczyć ale też na co dzień na dni bardziej upalne.
Poza tym, jak widziałam kolekcję tej odzieży na siulagrande.pl przyznam, że koszulki, które można tam dostać są też bardzo kobiece. A z racji tego, że jestem kobietą to przyznam, że oprócz użyteczności takiej odzieży liczy się dla mnie też to, żeby dobrze na mnie leżała.
Mam takie ciuchy i wcale nie żałuję zakupu, bo jak ktoś intensywnie uprawia sport, tak jak ja czasami, to na pewno docenia wartość takiej bielizny. Ja akurat postawiłem na under armour i jestem zadowolony. Najbardziej docenia się takie zakupy w takie dzień jak dziś, uff... jak gorąco.
w czasie zimy używałem bielizny termoajtywnej STOOR (łażenie po górach) - kupiłem skuszony pozytywnymi opiniami na biegnie.pl. Muszę przyznać, że nie zawiodłem się, a biorąc jeszcze pod uwagę w sumie niewielką cenę to rewelka. Mam duzo róznych koszulek termoakt.. w domu ale tych drogich - spróbowałem stoor 'a i nie ma co przepłacać jednak, zwłaszcza że jakoś ostatnio z finansami krucho:( Mogliby tylko więcej kolorów robić. Teraz czas na rower, jak na razie stoor spisuje się OK
Ja na biegówki (Bystrzyca Kłodzka) kupiłem komplecik bielizny termoaktywnej stoor razem z bluzą tej firmy jako druga warstwa ... pobiegałem trochę i rewelacyjnie się sprawdził.. szczegolnie cieszy korzystna cena - jakośc wykonania ... Nie znalem tej firmy wczesniej mają sklep na www.stoor.pl
Ja zawsze kupuję brubeck-a. Jest ona bardzo wygodna i niedroga.
Ostatnio kupiłem takie slipy na rower:
http://www.sklep-presto.pl/product-pol-11922-Slipy-termoaktywne-meskie-Brubeck-BE00350.html
i naprawdę wygodnie się jeździ.
Na www.planetafaceta.pl można kupić bieliznę termoaktywną firmy IMPETUS. W odróżnieniu od większości produktów sprzedawanych pod hasłem "bielizna termoaktywna" IMPETUS INNOVATION produkowana jest ze specjalnej dzianiny, która w swoim składzie ma bawełnę i wiskozę zamiast jakiegoś syntetycznego włókna. Po zdjęciu kalesonów nogi nie swędzą, bo materiał pozwala utrzymać naturalną wilgotność skóry. Ceny są atrakcyjne, szczególnie dla newsletterowców!
Ja takie rzeczy zawsze kupuję w http://www.sklep-presto.pl. Mam już ten sklep wypróbowany i myslę, że ceny też mają atrakcyjne.
Ja takie rzeczy zawsze kupuję w http://www.sklep-presto.pl. Mam już ten sklep wypróbowany i myslę, że ceny też mają atrakcyjne.
WITAJCIE
Chcę Wam polecic promocyjna ofertę profesjonalnej dwuwarstwowej bielizny termoaktywnej. na allegro w tej chwili aukcja po 149 zł za komplet ale jesli powolacie sie na to forum to rabat swiateczny zamiast 149 cena 125 złotych i przesylka gratis !!!rozmiary (s-xxl)
pozdrawiam
anna gg 9969003
http://www.allegro.pl/item839391060_bielizna_termoaktywna_webster_mega_bonus_kpl_m.html