Kategorie: Sport / Tenis
Forum: Tenis (89 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-06-03 15:20

Temat: obóz tenisowy (12 postów)
autor: ~budda
~budda
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2009-05-28 23:52 Temat: (12 postów)

obóz tenisowy

witam, czy ktoś może polecić jakiś sensowny obóz tenisowy? Zdarzyło mi się grać parę razy, ale tak naprawdę chciałbtym zacząć dopiero naukę na poważnie i wymyśliłem sobie, że taki obóz to fajny pomysł na intensywne rozpoczęcie przygody z tenisem hehe podpowiecie coś?

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~budda, 2009-05-28 23:52
    obóz tenisowy

witam, czy ktoś może polecić jakiś sensowny obóz tenisowy? Zdarzyło mi się grać parę razy, ale tak naprawdę chciałbtym zacząć dopiero naukę na poważnie i wymyśliłem sobie, że taki obóz to fajny pomysł na intensywne rozpoczęcie przygody z tenisem hehe podpowiecie coś?

zgłoś do moderacji
    • ~kasia, 2012-05-22 15:15
      Odp.: obóz tenisowy

Ja polecam obóz z AB Active do czech na tenisa wlasnie dla młodzieży, bardzo fajnie. Jak ktoś byłby ciekawy to prosze dzwonic wszystko powiem. Wyjazd jest w lipcu. 664514568

zgłoś do moderacji
    • ewela5040 , 2012-05-12 15:40

bardzo ciekawy byłby obóz w USA :) więcej info na http://love4tennis.pl/pl/aktualnosci

zgłoś do moderacji
    • ~marek, 2012-04-30 16:37

http://obozy-tenisowe.com/

wejdź, poczytaj, może pomoże :)

zgłoś do moderacji
    • asuanny32 , 2012-04-16 13:05

ja ze spokojnym sumieniem mogę polecić wakacje z tenis travel - http://www.obozytenisowe.pl/oferta.html

nie wiem co prawda ile masz lat, ale oferta jest i dla dorosłych i dla dzieci :) może znajdziesz coś dla siebie :) mi się udało

zgłoś do moderacji
      • ~Koro, 2012-04-16 16:32

Też dość dobre, a zdecydowanie tańsze obozy tenisowe ma w ofercie Almatur. Sprawdzone mam te w Muszynie :)

zgłoś do moderacji
    • Ola Balwierczyk , 2011-04-26 22:55

Zapraszam serdecznie na letni treningowy obóz tenisowy w miejscowości Zarzecze nad Jeziorem Żywieckim. Zarzecze leży na skraju Beskidu Małego, nad samym Jeziorem Żywieckim, około 5 km od Żywca. Znajdują się tu liczne, górskie trasy turystyczne z pięknymi widokami, dobrze przygotowane trasy rowerowe, przystań jachtowa i wiele innych atrakcji.

Termin: 25.06.2011 - 02.07.2011

Cena: 1090 zł

Wiek uczestników: 18 lat i więcej

Cena zawiera:

* zakwaterowanie w 6- i 7-osobowych domkach typu brda w ośrodku "Neptun" nad jeziorem Żywieckim

* trzy posiłki dziennie + podwieczorek

* dwa treningi dziennie po 1,5h każdy w małych grupach (początkujący 4-5 osób, zaawansowani 3-4 osoby) z instruktorem

* możliwość nieograniczonego korzystania z: kajaków, rowerów górskich i wodnych, nowo otwartego basenu, boiska do siatkówki plażowej i piłki nożnej, stołów do ping ponga

* imprezy i ognisko

* wycieczka na Górę Żar, wyjazd kolejką linową, pokazy paralotniarstwa lub zwiedzanie elektrowni szczytowo- pompowej

* wycieczki rowerowe

* pełne ubezpieczenie NWW i KL

Dodatkowo istnieje możliwość wykupienia w ośrodku lekcji windsurfingu oraz wypożyczenia żaglówek. Dla chętnych za dodatkową opłatą paintball.

Serdecznie zapraszamy bez względu na poziom zaawansowania! :)

Zapisy i informacje pod adresem:

http://www.taksidi.pl/wyjazdy,17,32.html

zgłoś do moderacji
    • ~vietkong, 2010-05-30 09:53

obozy z tuana organizowane są bez żadnych zezwoleń. to firma krzak która już czwarty raz zmienia stronę internetową. firma ma problemy finansowe. do dzisiaj mam z nimi problemy z karnetami. trenerzy to zbieranina "koszykarzy" bez uprawnień. to klub bez prawdziwego klimatu a jedynie żerujący na portfelu nowobogackich. marketing praktycznie nie istnieje

zgłoś do moderacji
    • ~kk, 2010-05-06 13:26

www.tuanclub.pl

polecam mają dużo obozów

zgłoś do moderacji
    • ~Dzień Tenisa, 2010-04-29 09:35
      II Wrocławski Dzień Tenisa

Tenisa Mercedez-Benz Frączak. Start o 10. Na wszystkie dzieci czekają liczne upominki i nagrody między innymi piłki, rakiety, torby oraz gadżety. Na zwycięsców czekają stypendia sportowe w Akademii Tenisa Ziemnego Promaster. Impreza będzie miała charakter otwartego festynu rodzinnego - na wszystkich przybyłych czekają wspaniałe atrakcje - między innymi liczne konkursy z nagrodami oraz dmuchane zamki, na których mogą poszaleć najmłodsi.

Wszystkich serdecznie zapraszamy. Więcej szczegółów na stronie organizatora http://www.tenis-promaster.pl

zgłoś do moderacji
    • ~Kindzior, 2009-06-25 22:30

Polecam obóz z trenerami z Tuan Club. Byłam z nimi na majowce a wcześniej jeździliśmy cała rodzina z trenerem Michalem Zagorskim na cudowne obozy tenisowe. Polecam z czystym sumieniem. Wszyscy co wyjechali na majowke i zaczynali grać kontynuuja grę w tenisa. Większość jedzie na obóz tenisowy z Tuan Club. Zresztą co tu dużo gadac wejdź na ich stronę internetowa www.Tuan.pl

zgłoś do moderacji
    • ~Dana, 2009-06-01 15:38

To fajny pomysł, bo tenis w ogóle jest świetnym sportem. Ja trenuję 5ty rok i kolejny raz będę jechała na obóz z Almaturu www.almatur.pl, bo jeżdżą spoko ludzie, są dobrzy trenerzy i oprócz świetnej zabawy, naprawdę dużo można się nauczyć. Warto też przed wyjazdem pójść jednak na parę lekcji, nie wiem gdzie mieszkasz, więc może klubu na razie nie będę ci polecać ;)

zgłoś do moderacji