|
~Marek
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |

Chciałbym kupić dla siebie i dla żony rowery do jeżdżenia rekreacyjnego. Trochę po mieście, trochę po lesie w weekend. Najlepiej jak by nie przekraczały ceny 1500 zł za sztukę. Co byście polecili?
,
2011-10-27 21:24 Polecam odwiedzić sklep internetowy z wszelkimi akcesoriami rowerowymi grawitacyjni.pl.
Fantastyczne porady, miły kontakt ze sprzedającymi,wysoki poziom prowadzonych transakcji, szybkie wysyłki.
,
2010-11-23 19:47 Może polskie krossy? Dobre rowery za rozsądną cenę. Do jazdy po mieście i czasami po lesie chyba dobre powinny być rowery trekkingowe. Powiedzmy dla Ciebie Kross Trans ALP a Dla żony Kross Pacific. Za oba rowery zapłacicie coś koło 2,5 tysiąca. Zajrzyj sobie na mudserwis.com i poczytaj o tych rowerach.
Hmm... moze cos takiego http://www.zasada-rowery.pl/rowery_511.php? Spokojnie miesci się w cenie. Sam mam Haro tyle, ze inny model i jestem z niego zadowolony.
Nie znałam wczesniej tej stronki. Widze ze nie tylko sa tam "duze " rowery ale i dla maluszków...
Pewnie, ze sa. Kupowalem tam swoj rower i jestem z niego bardzo zadowolony.
,
2009-11-24 00:29 szeroką ofertę rowerów z powodzeniem znajdziesz na www.rower.com.pl . Dziecięce, trójkołowce, tandemy, trekkingowe, zjazdowe. Dla każdego coś się znajdzie ;) Dodatkowo, jest opcja negocjacji cen, zatem jest pole do popisu. Polecam!
mam do sprzedania tkaie rowery z calym osprzetem i b dobrej kondycji sprzedam tanio jak sa panstwo zianteresowani prosz episac na magnumrds@o2.pl
Bardzo dobry temat.Dzisiaj juz mozna było pojezdzic spkojnie na rowerze.A widze ze te ze stronki sa naprawde super. jest sprzedaz internetowa ?