Kategorie: Społeczności / Między nami
Forum: Życie i takie tam różne ver. 2.0 (23233 posty)
założyciel: wagabunga | moderator: wagabunga  | data utworzenia: 2009-01-29 13:27

Temat: Witam (23039 postów)
autor: wagabunga
Liczba wpisów:
6576
Na forum od: 2009-01-29
  zobacz wizytówkę
2009-01-29 13:45 Temat: (23039 postów)

Witam

Hej no niezłe żarty :/

odpowiedz
Sortuj według:
  • wagabunga ****, 2009-01-29 13:45
    Witam

Hej no niezłe żarty :/

zgłoś do moderacji
    • ~efef, 2012-01-26 05:59
      Odp.: Witam

Witaj !

Masz już dość klikania i chcesz zarabiać nawet kilkaset zł miesięcznie?

Polecam program 20dollars2surf- surfbarre, w którym zarabiasz za wyświetlanie na monitorze niewielkiego banera reklamowego.

Zarabianie polega na tym, że za każdym razem, gdy masz wlączony komputer i programik, zarabiasz punkty, które na początku każdego miesiąca są przeliczane na pieniążki.

Wypłaty są realizowane na konta Pay Pal.

Założenie takiego konta nie wymaga zbyt wielu formalności i potrwa tylko kilka minut (pieniądze z Pay Pal można przesyłać później na swoje konto bankowe).

Krok 1

Skopiuj poniższy link i wklej w drugą kartę tak, żeby nie zamknąć tej wiadomości, żebym mógł Ci dalej pomagać:

http://pl.20dollars2surf.com/?ref=512993

Krok 2

Teraz pokazało Ci się okienko z napisem EMAIL

W puste miejsce wpisujemy swój email i wciskamy przycisk Dołącz

Krok 3

Program automatycznie przeniesie nas na stronę Tam ściągamy programik,

programik się ściąga, następnie go instalujemy.

Krok 4

Gdy już mamy ściągnięty program otwieramy go, ustawiamy język i klikamy Dalej.

Pojawi się nam formularz, w którym musimy uzupełnić Nick, narodowość? itp.

Jak już to zrobimy, klikamy Dalej.

Krok 5

Na Twojego maila powinna już dotrzeć informacja z hasłem, które należy zachować (moze być potrzebne do kolejnych logowań).

Krok 6

Na dole strony powinien być już włączony programik, który za Ciebie zarabia, jeśli nie ,to na pulpicie na pewno masz do niego skrót. Po prostu na niego najedź i włącz.

Krok 7

Teraz już zarabiasz. Miej wlączony komputer i patrz jak co 30 sek- dostajesz 1pkt.

Pami?taj!!! Punkty są przeliczane na pieniądze na początku każdego miesiąca.

Istotą zarabiania jest zdobycie jak największej ilości poleconych.

Dlatego też zaraz po rejestracji wyślij swój link polecający do znajomych i obserwuj, jak szybko będą rosnąć Twoje zarobki!!

Możesz skopiować tego maila i wysłać innym w formie tekstowej lub w HTML (np. zamawiając mailing w którymś z programów GPTR).

Polecony Twojego poleconego jest Twoim poleconym na 2.poziomie..itd.

W programie jest aż 10 poziomów poleconych!

Co to oznacza w praktyce?

To,iż mając pewną ilość poleconych na koncie, ich liczba będzie dynamicznie rosła.

Jakiś przykład?

Przyjmijmy, że z Twojego linku zapisał się 1 znajomy, czyli masz 1 poleconego na 1. poziomie.

Z linku Twojego poleconego zapisały się kolejne 2 osoby- masz już łącznie 3 poleconych, w tym 2 na drugim poziomie.

Zakładając, iż ta sytuacja będzie się stale powtarzać, tzn. każdy Twój polecony będzie miał 2 poleconych na koncie, liczba Twoich poleconych będzie rosła następująco:

- 1,3,7,15,31,63,127,255,511....- a więc bardzo szybko.

Przypominam: więcej poleconych= wyższe zarobki.

Ile można tutaj zarobić? (najważniejsze pytanie jakie zadajemy sobie zawsze, gdy zapisujemy się do jakiegoś programu)

Nie miliony, ale na pewno znacznie więcej niż w programach mailingowych za czasochłonne klikanie.

Ja zarabiam średnio ok 2,5$ dziennie. Myślę, że to całkiem niezły wynik, zwłaszcza, że prawie w ogóle nie oglądam reklam.

Możliwości zarobkowe w 20dollars są naprawdę spore, jeśli zaprosisz do programu naprawdę wiele osób.

Gdzie umieścić swój link, żeby zdobyć poleconych?

1. W płatnych mailingach. Wykupujesz mailing i umieszczasz tam reflinka (bardzo skuteczne).

2. Na forach

3.Wyślij linka znajomym- najprostsze.

Nie zwlekaj z zapisem!

Wejdź na:

http://pl.20dollars2surf.com/?ref=512993

i zacznij zarabiać!!

zgłoś do moderacji
    • agn.woz , 2012-01-16 20:40
      Szkolenie stacjonarne czy on-line? Głosuj i odbierz 20% rabat!!!

Wejdz na http://www.facebook.com/openpluspl i odpowiedz na pytanie Jakie szkolenie wybierasz, Kliknij lubię to! i odbierz rabat 20% na wybrane szkolenie.

Dodatkowo e-kurs inteligencja emocjonalna gratis

http://www.facebook.com/openpluspl

zgłoś do moderacji
    • ~wagabunga, 2012-01-09 08:25

Hej wszystkim obecnym i nieobecnym :)) miłego 2012:)

zgłoś do moderacji
    • ~tess, 2011-05-05 14:04

aaaaa kukuuuuu, pysiulkiiiiii..........hehehhee.................to ja we własnej osobie..........nie mdleć mi tutaj......nie

spazmować............to nie żaden duch....czy cuś.........tylko jaaaaaaa, ahhaaa............................................................

a tu widzę normalka..........Smok kracze jak krakał........ że forum zdycha, hihi..........nic nie będzie zdychane.......

nie będzie, noooooo !!!!!..............hehheeee.....................

Julcia u Smoka na szkoleniu ?..........hihi............myślałam.....polecą na plażę.........z piwkiem ma się rozumieć

a tu kufajki i walonki w użyciu ???..........kto to zamawiał ??!!!!..............u mnie ciepłoooooo..........susza...............

a u Was zima ???!!!!!.................

Rawenko............zaraz poczytam zaległości......bo tylko zerknęłam na 2 ostatnie strony.......ale widziałam........

że wróciłaś..............to popytam o to i owo....................

Wagulku.......miło czytać......że dalej z DIL..........mimo meczyków, hahhaaa......................................

Pysiole !!! ....... tyle Wam powiem : cieszę się....że tu jesteście...........to miałam do kogo wrócić, hehheee

przytulachy i czytam zaległości..............miłego dnia wszystkim obecnym i nieobecnym.........................................

zgłoś do moderacji
      • ~smok, 2011-05-06 08:27

hello

w końcu piątek:))))))))))))))))))))))))))))))))

wczoraj widziałam się z Julkiem hahahahaaa było bomba, dziś ciąg dalszy:)))))

byle do 15

miłego dziona

a i jeszcze jedno Waga nie ma narazie neta, jak będzie miał to się odezwie

zgłoś do moderacji
    • ~tess, 2011-05-06 11:16

Smokul.......a co to za.........cienkie..........otwarcie dnia, hahahhaaa......................nieoficjalnie jakoś tak...................

na czarno..........hihi..............

witajcie, pokemosie.........z netem i bez neta.............po szkoleniu i przed łikendem, hehheheee...........poczytałam

zaległości.........wiem wszystko.....a nawet trochę więcej.............będą pytania !!!..........

ładnie Was.....ktoś urządził.......tą zimą, hehheee............u mnie spiekota długotrwała.......i susza w kodzie..........

pomarańcz z miejscowym czerwonym............

a za.....też długotrwałe...... podpieranie w potrzebie........przytulachy.......i........niech śmoc.....będzie dalej z nami,

hehehheee

to miłego dnia, mordki pokemonowe..............hahahhaa.................................

zgłoś do moderacji
    • ~agawaaa, 2011-05-06 11:42

hej ludziska :)

widze laski szalały :) fajowsko

wam

kiedy kurna jakies spotkanko zorganizujemy ????????

buziaki

i ide

pracowac bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee

zgłoś do moderacji
    • ~tess, 2011-05-06 12:07

czarność widzem.......czarność....................ahahhaaaaa.......................

zgłoś do moderacji
    • ~tess, 2011-05-06 13:07

Wpada mąż do domu i włącza telewizor.

- Zaraz się zaczyna mecz - mówi do żony.

- Ale wynik podawali w radiu - odpowiada żona.

- To nic, nie mów mi.

- Ale ja znam wynik

- Proszę cię, nie mów mi.

- No dobrze - mówi żona - jak ci tak zależy to nie powiem, ale i tak nie zobaczysz ani jednej bramki...

zgłoś do moderacji
      • ~smok, 2011-05-06 13:35

w końcu jakiś ruch widzę :)))

siema Tess, jak zakraczę to widzisz od razu coś się zaczyna dziać

Agawka, nie wiem kiedy spotkanko, trzeba by pomyśleć

zgłoś do moderacji
    • ~tess, 2011-05-06 14:53

i bardzo dobrze, Smokuuuu..........hehehhee...........

gorąc się zrobił tutaj.........jakoś by to do Was.......trza by było przepchnąć, hihi............bzy już tutaj przekwitły nawet..........od dawna ciepło...........

a wracając do przeszłości.......uśmiałam się z Julcinych przygód......co to dobrze, że na parterze...... hahaha

może powinnaś jakiś plecaczek mieć z dresikiem......jak te bernardyny beczułkę z winkiem.......to w razie czego .....łapiesz i.....hyc ! ......hahhaaa............córcia też.....fantazję ma........to wiesz....że w szpitalu....nie zamienili, hehehee..........i ten Blondi zatroskany.....że go w lata wciągniesz......a potem wymienisz, hihi....... cudnie, no po prostu cudnie.............

Rawenko.......a co zrobiłaś z narybkiem ???....hehehee.........przeczytałam....że walczysz z nałogiem, hihi........zresztą nie sama.........i jak to Wam idzie ???

Wagul.......i co z tym szefem ? znalazł czas ?

a teraz lecę do kuchni.........piekę roladę w rękawie ( tu ukłony w stronę naszej kuchareczki, hihi )

zgłoś do moderacji
    • ~tess, 2011-05-06 14:55

Wagul ?! o jakim....nowym....mówimy ???????

zgłoś do moderacji
    • ~tess, 2011-05-06 23:17

zasiedziałam się.....ale to dobrze..........to Wam kołdereczki poprawię i śpijcie smacznie, hihi..........paaaaa.......

zgłoś do moderacji
    • ~tess, 2011-05-07 09:57

heeeeeej, pyśki..............jak się spało ?.........jeszcze się śpi ?..........hehhee...........u mnie już 20 stopni i to od

płn. strony domu..........ma być 29 potem.........uffff......hihi.........zaraz podleję w ogródku.......te Wasze kwiatki,

hehehhee.......to miłego dnia i..........hej ho, hej ho......do pracy by się szło, hahahaa.......to w kwestii ogródka....

to na razie...............

zgłoś do moderacji
    • ~tess, 2011-05-07 17:17

wody.....wody.................................taaak........woooody ( klawiaturę mam polską, hahahhahha )

zgłoś do moderacji
    • ~tess, 2011-05-09 10:08

piszę teraz nieoficjalnie :)...........aaaa weź się, Smoku ogarnij.........przywitaj tydzień jak należy.......wodzostwo

ma swoje wymagania, co nieee ?........tak to ja sobie mogę marudzić...............to spadam........a ty działaj.........

to przyjdę oficjalnie, hehhehehee

zgłoś do moderacji
    • ~tess, 2011-05-09 12:28

witam, witam........Julcię........spadniętego pod biurko Smoka........i.......Wagula i Rawenkę.....na zaś....gdy się pojawią, hihi..................................................

tak, Julka..........pod nieobecność pewnie każdy.....coś tam podrzucił ze swojej roboty....to sprawdź na wszelki

wypadek, hahhaaa............dawno nie było.....o strażakach, hihi..........to może coś wspomnisz ?.......................

a u mnie ciepło dalej......chociaż przychmurzone....ale zawsze 20 stopni jest...........chyba ostrzygę psinę.........

to i tak praca w pocie czoła......to chociaż będzie jakaś korzyść..............................

zgłoś do moderacji