Kategorie: Społeczności / Między nami
Forum: Życie i takie tam różne ver. 2.0 (23227 postów)
założyciel: wagabunga | moderator: wagabunga  | data utworzenia: 2009-01-29 13:27

Temat: Witam (23046 postów)
autor: wagabunga
~smok
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2011-06-09 10:36

Odp.: Witam

człowieki hehehehe dobre, może być jeszcze ludziowie hahahahahahaaaa

odpowiedz
Sortuj według:
  • wagabunga ****, 2009-01-29 13:45
    Witam

Hej no niezłe żarty :/

zgłoś do moderacji
      • ~smok, 2011-06-09 10:36

człowieki hehehehe dobre, może być jeszcze ludziowie hahahahahahaaaa

zgłoś do moderacji
    • ~tess, 2011-06-09 12:58

też pamiętam....facetkę, hehhee........każde pokolenie ma swoje słowa........język też bardzo się zmienia z roku

na rok....tak po cichu............ja się tu przy was poduczyłam wiele.....inaczej to bym nie wiedziała o co chodzi....

hahahhaa........nooo, może prawie bym nie wiedziała............hehehheee......................

a zatem....facetki.........ludzie......człowieki......pokemony.....itd............zaraz wyjeżdżam, więc......bawcie się

grzecznie..........odwiedzających.......szpadelkiem nie bić i nie sypać piaskiem w oczy.........hahhahaa...............

postaram się....jakby nigdy nic......pokazać tutaj.............to paaaaaaa......i na razie.........................................

zgłoś do moderacji
    • ~tess, 2011-06-09 21:44

aaaa kuukuuuuuuu...............to ja......się melduję...........dojechaliśmy bez przeszkód.......lapek

działa.......słońce już po zachodzie, kury na grzędach,hehheee......pójdę sobie wcześnie spać... aaa, cooooo, hihi..........to życzę wam i sobie ciekawych snów i do juterka, paaaa.......................

zgłoś do moderacji
      • ~smok, 2011-06-10 08:31

siema przy piątku:)))

wczoraj miałam mega fuksa, miałam się widzieć popołudniu z brackim ale przyjechał do mnie do tyry, ja tylko w bluzce i sandałach a lało jak z cebra i ochłodziło się znacznie a braciak był autem, więc ani nie zmarzłam ani nie zmokłam, super ale piwka się nie napiliśmy jak to mamy w zwyczaju ale nadrobimy na bank:) hi hi hi

weekend będzie cool bo klon jedzie do babci a my chyba na wiochę uderzymy :))) jutro też pójdę sobie pośmigać na konikach:)))

a dziś pochmurno ale piątek:))))

u mnie w pracy jest skandal hahahahahaaaaa ryję z tego od dwóch dni lol

zgłoś do moderacji
    • ~tess, 2011-06-10 10:44

bon jour, pyśki........hehhehee............bardzo chętnie wypiję herbatkę, Joe..........a masz coś

słodkiego na pociechę przy herbatce.....czy......mam tak.....na smutno popijać ?.......hihi............

nie wyspałam się.......inne łóżko.....inna poduszeczka.......łeeeeee............hihi.......ale co się

będę rozdrabniać.....słonko jest.....temperatura przyjemna (nie wiem ile, ale przyjemna )...........

Smoku.......chętnie bym się.....też........pośmiała ze skandalu, hahhahaaa...........aaaaaa, Smoku

dookoła widzę....wiatraki.............mnóstwo wiatraków......jedne bliżej inne dalej......trochę zakryte

górkami.........wyglądają jak taki....jasio wędrowniczek......co to raz na górce raz znika w dolinie,

hahhahaa...........a w nocy mają czerwone światełka................zazdrościsz ???.....hehhehehe.....

a u ciebie, Joe są takie wiatraki ?

zgłoś do moderacji
      • ~smok, 2011-06-10 10:50

no nie..!! dobiłaś mnie tymi wiatrakami, wpadam w depresję i zamykam się w sobie!!!!

ja kawę sobie zrobię:)))

zgłoś do moderacji
    • ~tess, 2011-06-15 10:05

heeeeej.........żem się zebrała w sobie.....i jestem.........zaległości mam w kawce.......to daj, Joe

mi tę kawkę od razu.......we wiadrze, hehheeee.......pogódka u mnie przyjemna.....ciepło i lekko

przychmurzone.....ale tak....na wesoło, hihi.......to aż miło np. pospacerować..............................

Smoku.......super z tym polem masz teraz......co by się nie wydarzyło.....to zawsze możesz sobie

powiedzieć : a mam to wszystko w...........( i tu sobie coś wybierz, hahhahaa) i zakładasz buy

i.....na pole i od razu inne życie.........nooo, nieeeeee ?.............hehehhee.................................

acha.......przycinałam róże i cichcem wbiły mi się malutkie kolce w opuszki palców......spuchło mi

to.....też cichcem.......i piszę 2 palcami małymi, hahhaaa.......moczyłam w rumianku....niby trochę

lepiej, buuuuuu................

zgłoś do moderacji
      • ~smok, 2011-06-15 10:21

ło żesz k u r w i s z o n Tess współczuję ://// ja teraz se właśnie kawę robię, mam dość tej zawieruchy w tej pracy, latają, wrzeszczą, łażą, trzaskają drzwiami yyyhhhh

a pole jest boskie:)))) zobaczymy w sobotę poczynania mości rolnika:)))

byle do piątku eeehhh

zgłoś do moderacji
        • romio48 *****, 2011-06-15 10:57

Tess masz maila, mam nadzieję, że załącznik doszedł:)) a jak doszedł to chyba podwójnie hahaha

zgłoś do moderacji
    • ~tess, 2011-06-15 11:11

hahahhaaa.........on ci to jest.....jako żywy...........hehhee............i takich są tu dziesiątki wokoło

zgłoś do moderacji
      • ~smok, 2011-06-15 11:26

no fajowy jest, u mnie tam w okolicy też są ale z mojego pola nie widzę, bym musiała wejść na wzgórze zapewne żeby zobaczyć :))

zgłoś do moderacji
    • ~tess, 2011-06-15 15:35

w mieście dużym byłam :) .............. coś jakby drożdżówki kupiłam......bez lukru tylko z kruszonką

i........golonkę wieeelką grillowaną..........mniaaam.........jak się pospieszą....to....może....cuś im

też przypadnie........hahhahaa.......

zgłoś do moderacji
      • ~smok, 2011-06-16 08:01

siema

właśnie się dowiedziałam, że moja ciotka umarła... kolejny rozdział życia się zamknął eeehhh

no cóż... smutno ale taki jest life

poza tym ok, wczoraj sobie pojeździłam, instruktorka dała mi zakałę co jak źle coś zrobisz to się nie słucha ale założyła, że se dam radę bo jestem stanowcza i nie panikuję jak coś nie idzie i w dodatku zabrała mi bat :() hahahahahaaaa, dałam radę, na pozątku fikał ale potem chodził jak marzenie:)))

jutro piątek, cudownie, u mnie póki co słońce ale ponoć ma się kiepścić a jutro deszcz, no się obaczy:))

ważne, że weekend się zbliża

the show must go on!!!!

zgłoś do moderacji
    • ~tess, 2011-06-16 09:54

Smoku.........bardzo ci współczuję......to zawsze takie smutne, gdy odchodzą ludzie.........jedyna

pociecha, że już nie cierpi.......tak długo była chora przecież...........no, przytulaski dla ciebie......

trzymaj się jakoś...........................................................................................................................

u mnie zapowiada się gorący dzień, a mam trochę pilnej roboty.......ach, trudno......chłodzę colę

i jakoś będzie..............wczoraj widziałam zaćmienie księżyca.......fajny widok...............................

to co ? szybka kawa / herbatka......i do roboty ?...........łeeeeeeeeeee.........................................

zgłoś do moderacji
      • ~smok, 2011-06-16 10:24

Tess to nie ta ciotka, o której pisałam rok temu, odeszła już prawie 1,5 roku temu, teraz piszę o innej, dzięki za przytulasy kochana:)

zgłoś do moderacji
    • ~tess, 2011-06-16 10:29

oooooo ? chyba mi się zapomniało w takim razie...........wiesz, ta moja głowa......czas zamienić....

zgłoś do moderacji
      • ~smok, 2011-06-16 10:37

spoko Tess:)))

wszyscy macie pozdrowienia od Wagula, jest zapracowany ale postara się odezwać:))

Tess masz maila:)

zgłoś do moderacji
    • ~tess, 2011-06-17 09:55

heeej, pyśki pokemyśki :))))..........mam słońce.....trochę słabe, ale zawsze..........marnie spałam

chyba mi truskawki.....na zdrowie nie poszły :(( ............co do sandałków.......to ja bym na twoim

miejscu.....już teraz obejrzała się......za jakim.....lekarstwem......najlepiej na piwie.........w celach

zbożnych to można i przed południem :)))))))))))))))........no, cooooo.....masz się rozchorować

od latania po deszczu w sandałach ???..............a na Klonowe wygibasy masz zaproszenie ???

Julciaaaaa......pokemonie, ty mój :)))))))).........a jak tam....twoje wygibasy.....się udały ???? :))))

a pokoik gotowy ???? a reszta przedsięwzięć ?????

a ty, Joe..........wyłaź z pieleszy........dość martwienia się............kawkę zaparzaj.......pogadamy

i jakoś dzień....po ludzku.....zleci..........:)))))))))))..............to miłego !!!!!

zgłoś do moderacji
      • ~smok, 2011-06-17 10:13

mi na wszystkie dolegliwości pomaga piwo... i to koniecznie zimne:)))

zgłoś do moderacji
    • ~tess, 2011-06-17 10:20

ja to ci.......dobrze poradzę......hahhahaaa.........znam się na tym.......znaczy dobrym doradzaniu

masz maila, Smoku

zgłoś do moderacji