Kategorie: Społeczności / Między nami
Forum: Życie i takie tam różne ver. 2.0 (23227 postów)
założyciel: wagabunga | moderator: wagabunga  | data utworzenia: 2009-01-29 13:27

Temat: Witam (23046 postów)
autor: wagabunga
~smok
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2011-06-17 10:23

Odp.: Witam

właśnie obejrzałam hahahahahahaaaaaaa takie buty muszę nabyć koniecznie

Mona Liza mnie zabiła hahahahahahahaaaa

odpowiedz
Sortuj według:
  • wagabunga ****, 2009-01-29 13:45
    Witam

Hej no niezłe żarty :/

zgłoś do moderacji
      • ~smok, 2011-06-17 10:23

właśnie obejrzałam hahahahahahaaaaaaa takie buty muszę nabyć koniecznie

Mona Liza mnie zabiła hahahahahahahaaaa

zgłoś do moderacji
    • ~tess, 2011-06-17 13:13

nooooo, Smoku........butki super..........jednocześnie praktyczne i eleganckie, błeehhheee.........

co rzadko się....zresztą....zdarza :)))))))))))))))))....................a ja tu jeszcze trochę....pobuszuję

i się zaczynam pakować.....i.....jutro po śniadaniu.......wiooooooo......do chałupki :)))))))))...........

ale jestem, co..........piecuch co w domu by tylko siedział na zapiecku......i leniuchował................

zgłoś do moderacji
    • ~tess, 2011-06-20 10:39

heeeej..............

znowu poniedziałek..........aaaaawwwwwrrrrrr................

w łikend to tylko..........przyjechałam.........hehheeee................

to cooooo, Smoku...........zdrzemniemy się.....deczko ????.....................

zgłoś do moderacji
      • ~smok, 2011-06-20 10:41

a pewnie, drzemka wskazana

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

zgłoś do moderacji
    • ~tess, 2011-06-20 10:53

zzzzzzzzzzzzzzzz..........hhhhhhhhhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....................zzzzzzzzzzzzzzzzzzz.............hhhhrrrrrrrr.......

zgłoś do moderacji
    • ~tess, 2011-06-20 14:47

śni mi się....że....Smok coś gada.........hmmm.........prawda to ???.....................zzzzzzzzzzzzzzzzzz.....hrrrrrrr

zgłoś do moderacji
    • ~tess, 2011-06-21 10:45

heeeej...........ano, ano.......toż człowiek pospać....czasem......musi, hahhhaaaa......................a jak tam nastrój

przedurlopowy ???

zgłoś do moderacji
    • ~tess, 2011-06-21 15:00

zagadałam się z sąsiadką.....a tu już późnooooo..........Smokul......najlepszego odpoczynku życzę......strzeż się

kleszczy i innej gadziny.......i wracaaaaaaj tutaj :))))))))))

Julcia.....podziwiam....jak zawsze.....te pokłady energii :)))))))..................to już koniec roku szkolnego ? znowu

bliżej do....choinki, hahhahaaa............

zgłoś do moderacji
    • ~tess, 2011-06-22 10:08

heeeej, Joe..........heeeej, pokemony :))))))...............jak to miło, że jesteś, Joe.........chociaż chorutka, ale się

odezwałaś :)))))))...........bo ja tu się obawiałam, że......sama na dyżurze będę :((((..........hehheee.....................

noooo, a może Julcia.....znajdzie trochę czasu ???.......................Joe, jestem ciekawa czy wreszcie się sprawa

posunie do przodu.......oby !!! ..............strasznie nieprzyjemna sprawa....to niech by się szybko skończyła.....................no, dobraaaa.....teraz herbatka.......urlopowiczom miłego odpoczynku..........pracusiom

.......letkiej pracy :)))))))))))))))............a wszystkim......miłego dnia............

zgłoś do moderacji
    • ~tess, 2011-06-22 15:32

haaaaa..........i to jest pozytywna wiadomość, Joe.........a gdzie się tak....nawiasem mówiąc......urządziłaś z tym

choróbskiem ???..................nie wiem czy czytałaś ostatnie wpisy......Smok to do poniedziałku urlopuje............

więc na nas obie wypadł dyżur, hahhaaaa........nawet nie wiedziałaś, cooooo ?............hehheeee..........a co tam

.....będziemy kawkę / herbatkę spijać......jakieś pogaduchy........i zleci do poniedziałku.........a może pojawi się

jeszcze.....jakie boskie stworzenie ???........... hahhahaaa......................czy u ciebie też taka marna pogoda ?

niby nie pada.....niby trochę słonka.....ale tak jakoś......ciągnie po plecach, hihi................................................

zgłoś do moderacji
    • ~tess, 2011-06-23 12:07

pozdrówkaaaaa.....................Joe, bardzo rozrywkowe życie tam pędzisz, hehheheee..........to nawet nie masz

czego żałować......że zachorzałaś...........ale w takich okolicznościach to przyjemność, hehheeee....................

a, dzisiaj to nie mamy się co spodziewać towarzystwa...........świętują.........jak wyczytałam w wiadomościach

..........przy kawce........to by się zdało......jakiś lekki temat poruszyć........może jak tam.....kot.....się miewa ?

są młode kózki ? gdzie było kafelkowane ?.........itp. lekkie i przyjemne tematy, hihi.............ja to się.....powoli

zbieram......do remontu w domu.........ale.....naprawdę baaaardzo powoli.........skóra mi cierpnie na grzbiecie

na samą myśl o remoncie, hahhahaaa

zgłoś do moderacji
    • ~tess, 2011-06-23 16:18

hooo, hooo.........to miałaś moc atrakcji przy budowie..........myślałam dotąd....że już mieszkaliście na swoim....

ale pewnie to ta....galopująca skleroza moja....tak myślała, hahhahaaa....................ale zostajesz w tej samej miejscowości ????................co do imprez to już nawet nie pamiętam, kiedy na jakiejś byłam..........hehheee.....

i dobrzeeee mi tak....bo też nie lubię....................oooo, przypomniała mi się....odchudzająca się szwagierka.....

i cooooooo ??? powiodło się ????

zgłoś do moderacji
    • ~tess, 2011-06-27 11:30

noooo, siemaaaaa...........hehhehee............widzę, że Smok po wojażach......zawadiacki jak zawsze......znaczy

w dobrej kondycji powrócił........nic mu w poprzek drogi nie przeleciało........i ogólnie....jjjuuupppiiii....jest, hahhaa

tylko patrzeć, Joe....z kawką.......Julka po wygibasach.........może jeszcze jaki pokemon utajniony....i....tydzień można zaczynać :)))))))))))..................................ja żem trochę.......podupadła........w łikend....ale.......wszystko wróciło do normy......................śmieciarka mnie rano obudziła jazgotem.....i....nie wiem dlaczego.....ale.......... wprawiło mnie to w.....dobry humor, hahhaaaaaa..............zapowiadają ponad 30 stopni....to się już.... okopałam na stanowisku..........i......jestem gotowa stawić czoła :))))))))))))))))..........to miłego wszystkim !

zgłoś do moderacji
      • ~smok, 2011-06-28 08:30

coś tu cicho

gdzie Julek??????????? odzywać się bo w p i e r d o l spuszczę!!!!! do raportu ale już!!!!

macie pozdrowienia od Wagula, zdybałam go na gg wczoraj na momento, zarobiony i jeszcze raz zarobiony

u mnie w porządku, tylko spłukana jestem, dobrze, że dziś matki boskiej pieniężnej:))) muszę jednak spinać zad bo długi miesiąc przede mną eeehhhh

miłego dziona

zgłoś do moderacji
    • ~tess, 2011-06-28 10:30

siem meldujem posłusznie......z rączkamy wzdłuż szwów od spodni...........co ich nie mam, hahhahaaa........

ale....mam alibi......niby na te spodnie.........gorąc i duchota u mnie......siedzę z żabą w stawku.........i czekam

wieczora................straszą ulewą.....gromami ( 200 na 5 minut ) i gradobiciem ( kule jak piłka futbolowa )......... mmmm, wspanialeeeee..........hahhahaaaa.........................za pozdrówka dziękuję stukrotnie........a, powiedz

temu Wagulowi.......żem......pozdrowiła.......jego ulubiony tor wyścigowy.....i to 2 razy........w drodze " tam "

i w drodze " nazad ", hehheeee............a w ogóle to niech nie będzie....taki minister......i chociaż....................

raz na kwartał.........niech " cuś " sam nabazgrze.........dla zwykłego ludu..............:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

a teraz.......z radością......czekam............jak inne dostaną wp*********ol od Smoka, hahhahaaaaa

zgłoś do moderacji
    • ~tess, 2011-06-29 10:15

witam, pokemosie :)))))))))))))))................tak w ogole to mi nie jest....do smiechu..............co od razu pewnie........

wprawne oczy pokemonowe zauwaza...........pisze ze.........swietego kompa :))))).................albowiem moj sie byl

wzial........i zbiesil, hehheee...............jeszcze wczoraj pod wieczor zreszta............to zaczeli my od.......zabiegow

racjonalnych.........a skonczyli na..............nieracjonalnych.............jak np. pogrozki.......przeklecia ......zaklecia......... odprawianie gusel itp. )................chyba przesadzili my deczko..........bo sie rozpetala burza i sztormowalo

siarczyscie........ale.......byc moze to tylko skutek.......tanca o deszcz w instytucie meteo........czyli.......co zlego to

nie my............bleeehehheheeee.................teraz czekamy na.........doktora Jana.........znanego cudotworce w

kompach :))))))))..................to na razie..............milego dnia....................jak przyjde.......to bede, hahhhaaaaaaaa

i do nastepnego milego razu..........buzka...........................................( alem sie umeczyla pisaniem na tubylczej

klawiaturce, buuuuuuuuuuu )

zgłoś do moderacji
    • ~tess, 2011-07-01 10:05

heeeej............nieee, nooooo.....kurnaaaa........jaaaa nie mogę..........jak ten Smok......tak jęczy.................. zbieram resztki rozumu......i....cuś......napiszę.............bo inaczej mnie......sumienie zagryzie, hehheeee....... jednym słowem.....Smok......owinął sobie.....mnie.........dookoła łapów, błeehhheee

a tu jest tak : zgłupiały nam kompy.........ten mój to raz ma połączenie z netem.....a za chwilę już nieeeee........ i tak wkółko już 2 dni...........ciekawe, że.....święty komp w tym samym czasie........ma normalnie działający net..........ale taki jeden lapek awaryjny.......też nie ma netu, hahahhaaa............do tego od wczoraj.....święty ma problemy, bo programy jakby pogłupiały i wyczyniają różne dziwne sztuki.........więc pracować nie może............cudotwórca od kompów........jest w drodze, hehheeee............... pogoda jest korzystna dla sytuacji..........chłodniutko.........to główki chłodzi przegrzane, hahhaaaa................

achaaaaa, gratulacje dla maturzystów......bo czytałam, że co 4-ty nie zdał :((((((.......tym bardziej gratuluję !!!!!

zgłoś do moderacji
      • ~smok, 2011-07-01 11:21

warto ryknąć i warto pojęczeć bo zawsze jakiś odzew się pojawia hehe

zgłoś do moderacji