|
2009-01-25 21:58
Temat: (20 postów)
PZPN czyli dziurawa dziura, która zapada się sama w sobie ...Czy zastanawiałeś się kiedyś jak wielki jest wszechświat , którego elementem jesteśmy ? Z racji stosunkowo marnej długości życia nie radziłbym tego rodzaju dywagacji sie podejmowac . Paradoksalnie są zdecydowanie wieksze niewiadome o wiele wiekszym znaczeniu dla nas ssaków dwunogich z potem pod pachą i mlekiem gruczołowym. Jedną z nich jest struktura powstała w układzie słonecznym [nazwa gal. Mleczna Droga] na planecie ziemia , po północnej stronie Pana równika. Jest to zjawisko niezwykłej urody i stylu. Jest symbolem nierozerwalnego łancucha ktorego autorem nie moglby byc nawet wielki Hefajstos. Nie ma bowiem mocniejszej wiezi niz ta ktora może łaczyc ludzi mentalnie , kulturalnie i [tu brzydkie słowo]materialnie. I teraz właśnie chciałbym przejsc do tzw. meritum.Marne idee w przeciwienstwie do tych wielkich predzej czy pozniej sie łamią i nie trzeba im przy tym specjalnie pomagac. Anarchia pierwszy wspaniały utopijny wręcz ustrój padł sam ze wzgledu na swoja niespojnosc. Komunizm rowniez wirtualny i propagandowy pomysl szybko zbladł w świetle dnia. I tak dalej i tak dalej. Co ma z tym wspolnego PZPN ? Już wyjaśniam. Ta formacja nieprzypadkowo zrzesza nieprzypadkowo wybranych członków którzy zarabiają nieprzypadkowo duże pieniądze za nieprzypadkowo małe sukcesy polskiej reprezentacji i ligi . Z nieprzypadkowych kratowanych i zasłaniajacych oczy niektorym czarnym paskiem przyczyn odpycha potencjalnych sponsorów którzy tak jak to jest nieco w bardziej cywilizowanych krajach napedzaja kluby swoimi pieniedzorkami. Pytanie jakie dzisiaj chciałem zadac brzmi nastepujaco . Czy PZPN jest na tyle wielka ideą by poradzic sobie z drapieznikami[policja,prokuratura,media,nieusatysfakcjonowani kibice] czy padnie sama ze "starosci" czyli z racji tego ,ze beda tylko ci ktorym paczki do wiezienia bedzie trrzeba wysylac a wysylac nie bedzie komu ? Sam osobiscie mam nadzieje ,ze moje dzieci beda mylic nazwisko pana L.istkiewicza z nazwa płynu do mycia klatek schodowych. Co wy na to drodzy lub tez tani moi ;]:>? |

,
2009-01-25 21:58 Czy zastanawiałeś się kiedyś jak wielki jest wszechświat , którego elementem jesteśmy ? Z racji stosunkowo marnej długości życia nie radziłbym tego rodzaju dywagacji sie podejmowac . Paradoksalnie są zdecydowanie wieksze niewiadome o wiele wiekszym znaczeniu dla nas ssaków dwunogich z potem pod pachą i mlekiem gruczołowym. Jedną z nich jest struktura powstała w układzie słonecznym [nazwa gal. Mleczna Droga] na planecie ziemia , po północnej stronie Pana równika. Jest to zjawisko niezwykłej urody i stylu. Jest symbolem nierozerwalnego łancucha ktorego autorem nie moglby byc nawet wielki Hefajstos. Nie ma bowiem mocniejszej wiezi niz ta ktora może łaczyc ludzi mentalnie , kulturalnie i [tu brzydkie słowo]materialnie.
I teraz właśnie chciałbym przejsc do tzw. meritum.Marne idee w przeciwienstwie do tych wielkich predzej czy pozniej sie łamią i nie trzeba im przy tym specjalnie pomagac. Anarchia pierwszy wspaniały utopijny wręcz ustrój padł sam ze wzgledu na swoja niespojnosc. Komunizm rowniez wirtualny i propagandowy pomysl szybko zbladł w świetle dnia. I tak dalej i tak dalej. Co ma z tym wspolnego PZPN ? Już wyjaśniam. Ta formacja nieprzypadkowo zrzesza nieprzypadkowo wybranych członków którzy zarabiają nieprzypadkowo duże pieniądze za nieprzypadkowo małe sukcesy polskiej reprezentacji i ligi . Z nieprzypadkowych kratowanych i zasłaniajacych oczy niektorym czarnym paskiem przyczyn odpycha potencjalnych sponsorów którzy tak jak to jest nieco w bardziej cywilizowanych krajach napedzaja kluby swoimi pieniedzorkami. Pytanie jakie dzisiaj chciałem zadac brzmi nastepujaco . Czy PZPN jest na tyle wielka ideą by poradzic sobie z drapieznikami[policja,prokuratura,media,nieusatysfakcjonowani kibice] czy padnie sama ze "starosci" czyli z racji tego ,ze beda tylko ci ktorym paczki do wiezienia bedzie trrzeba wysylac a wysylac nie bedzie komu ? Sam osobiscie mam nadzieje ,ze moje dzieci beda mylic nazwisko pana L.istkiewicza z nazwa płynu do mycia klatek schodowych.
Co wy na to drodzy lub tez tani moi ;]:>?
odpowiedz
WYNIKI.PL ekstraklasa na żywo i statystki piłkarskie
odpowiedz
WYNIKI.PL http://www.wyniki.pl Ekstraklasa na żywo i statystki piłkarskie
odpowiedz
dlatego aktualny hicior
http://youtu.be/WTmOP4ZlS30
odpowiedz
Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci.
Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia
na http://smierc.org
i otrzymałam znów tę datę! ((
Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?
odpowiedz
trzeba by go rozwalić i zbudowac od nowa, bo naprawiać skorumpowanego i pełnego "kolesi" PZPN juz nie ma sensu
odpowiedz
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
odpowiedz
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
Czy Ty prowadzisz swojego bloga?
odpowiedz
,
2009-01-25 22:14 Pytanie po pierwsze nie dotyczyło tematu a po drugie z przykroscia stwierdzam ,ze było wyjątkowo nieprecyzyjne to tez nie moge sie do niego tresciwiej odniesc .
Pozdrawiam :;]
odpowiedz
To jest pytanie zamknięte i odpowiedź może być twierdząca lub przecząca.
Po prostu tutaj giną posty i dobrze by było gdybyś takie felietonistyczne treści zamieszczał na jakimś blogu.
odpowiedz
,
2009-01-26 13:24 Odpowiedz na pytanie pierwsze jest przecząca.
Nie sądze by moje felietonistyczne treści czyjąkolwiek suwerennosc ograniczały a co za tym idzie nie widze powodu dla ktorego nie mialbym ich tu dalej zamieszczac. ;]
Jeśli to faktycznie jest dla Ciebie jakis problem to bardzo mi jest z tego powodu przykro niemniej jak powiedzialem wczesniej swojej dzialalnosci nie zawiesze.
Serdecznie pozdrawiam i licze na kolejne posty zamieszczone przez Ciebie drogi użytkowniku o enigmatycznym nicku Quest ;].
odpowiedz
Nie, nie, mnie one nie przeszkadzają.
Po prostu wkładasz w nie pewien wysiłek, a zdarza się, że posty z Forum WP giną bez zapowiedzi.
odpowiedz
,
2009-01-26 14:57 Byc może ma Pani racje. Nie mniej z tego co sie orientuje niestety blogi sa rzadziej odwiedzane a przede wszystkim trudniej je rozleklamowac . A co do wysiłku i tego ,ze posty tu gina smiercia pustelnika. Ci ktorzy maja przeczytac i odpowiedziec zrobia to bez watpienia a reszta sie nie przejmuje. W koncu w swiecie, ktorym zyjemy nie tylko posty spotykaja sie z ciszą ;]
Pozdrawiam ;]
odpowiedz